Η έκδοση του Google Chrome για υπολογιστές επιτρέπει τη δημιουργία και την επεξεργασία στιγμιότυπων οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησης

Μοίρασε την γνώση...

Τα στιγμιότυπα οθόνης είναι πολύ χρήσιμα εάν θέλετε να μοιραστείτε γρήγορα κάποιες πληροφορίες. Ωστόσο, μερικές φορές τα στιγμιότυπα οθόνης θα πρέπει να επεξεργαστούν πριν υποβληθούν. Αναφέρεται ότι η Google ετοιμάζει ένα εργαλείο για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome που θα σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε στιγμιότυπα οθόνης απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης.

banner

Το Chrome για Android διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία για τη δημιουργία και την επεξεργασία στιγμιότυπων οθόνης εδώ και αρκετούς μήνες, παρακάμπτοντας τα εργαλεία του λειτουργικού συστήματος. Όπως σημειώνεται από το TechDows, η πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome Canary για επιτραπέζιο λειτουργικό σύστημα απέκτησε μια νέα σημαία που δείχνει ότι η Google εργάζεται σε μια λειτουργία Επεξεργασίας ροής για να λειτουργεί με στιγμιότυπα οθόνης που λαμβάνονται στο πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μενού κοινής χρήσης.

Διαφήμιση

Η δυνατότητα αναμένεται να εφαρμοστεί παρόμοια με αυτό που φαίνεται στον Chrome για Android. Το πρόγραμμα περιήγησης για λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζει την περικοπή, τη σχεδίαση στιγμιότυπων οθόνης και την προσθήκη κειμένου, ενώ σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύετε επεξεργασμένα στιγμιότυπα οθόνης ως εικόνες PNG. Η Google λέει ότι η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στο Chrome για Windows, macOS και Linux, καθώς και στο Chrome OS.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Goboo [CPS] Many GEOs ChicMe WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram