Η Google ανακοίνωσε τον τερματισμό υποστήριξης του Chrome αυτό τον μήνα σε πάρα πολλές συσκευές!

Η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να τερματίσει την υποστήριξη για παλιές εκδόσεις του ιδιόκτητου προγράμματος περιήγησής της, ξεκινώντας από το Chrome 48. Αυτό θα συμβεί με την κυκλοφορία του Chrome 96. την σταθερή έκδοση του οποίου πρόκειται να γίνει γενικά διαθέσιμη αυτόν τον μήνα. Ένα μήνυμα σχετικά με αυτό εμφανίστηκε στη σελίδα υποστήριξης του προγράμματος περιήγησης.

Το τέλος της υποστήριξης δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα περιήγησης θα σταματήσει να λειτουργεί εντελώς. Ωστόσο, οι αλλαγές που έγιναν σε αυτό δεν θα συγχρονίζονται πλέον με άλλες συσκευές του χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι οι σελιδοδείκτες, το ιστορικό περιήγησης, οι αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασης και άλλα δεδομένα δεν θα συγχρονίζονται πλέον με άλλες συσκευές χρήστη στις οποίες είναι εγκατεστημένο το Chrome. Οι προγραμματιστές συνιστούν στους χρήστες που συνεχίζουν να αλληλεπιδρούν με το Διαδίκτυο μέσω του Chrome 48 και παλαιότερες εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης ενημερώνουν τις εφαρμογές τους στις πιο πρόσφατες εκδόσεις.

Το τέλος της υποστήριξης για παλαιότερες εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης Google δύσκολα θα εκπλήξει κανέναν από τότε που κυκλοφόρησε το Chrome 48 το 2016. Στα πέντε χρόνια που πέρασαν από τότε, ο διαδικτυακός κόσμος έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές. Η πηγή σημειώνει ότι ακόμη και στην περίπτωση χρήσης Windows XP, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να κάνουν αναβάθμιση σε μια υποστηριζόμενη έκδοση του προγράμματος περιήγησης, αφού το Chrome 49 μπορεί να εγκατασταθεί σε αυτό το λειτουργικό σύστημα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με αναφορές, οι χρήστες των αναφερόμενων εκδόσεων του προγράμματος περιήγησης έχουν μόνο λίγες εβδομάδες για να ενημερώσουν το Chrome στην τρέχουσα έκδοση. αφού το Chrome 96 αναμένεται να φτάσει αργότερα αυτόν τον μήνα. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μενού εφαρμογής.


 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα