Η Microsoft θα επιταχύνει τα Windows 11 το επόμενο έτος

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft θα επικεντρωθεί περισσότερο στη βελτίωση της απόδοσης και της ανταπόκρισης του λειτουργικού της συστήματος Windows 11 το επόμενο έτος, σύμφωνα με διαδικτυακές πηγές. Αυτό είπαν μέλη της ομάδας ανάπτυξης των Windows απαντώντας σε ερωτήσεις χρηστών της πλατφόρμας Reddit «Ask Me Anything».

banner

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ένας χρήστης του Reddit ανέφερε την τάση προς νωθρότητα στη διεπαφή χρήστη των Windows 11, η οποία σχετίζεται κυρίως με τη δουλειά του διαχειριστή αρχείων και το μενού που εμφανίζεται όταν κάνετε δεξί κλικ. Σε απάντηση, οι προγραμματιστές ανακοίνωσαν σχέδια για αύξηση της απόδοσης του λειτουργικού συστήματος το 2022, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτερης απόδοσης στοιχείων διεπαφής χρήστη.

Διαφήμιση

«Μερικά από τα προβλήματα οφείλονται στην απόδοση του WinUI. αλλά μερικά επίσης μάλλον δεν σχετίζονται με αυτό που κάνει η ομάδα μας, αλλά εξακολουθούν να είναι σημαντικά για τα Windows γενικά. Εκτός από την εστίαση μέρους του πλαισίου UX μας στην απόδοση το 2022. Έχουμε επίσης μια ειδική ομάδα που δημιουργήθηκε πρόσφατα για να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα με πιο ολιστικό τρόπο», είπαν οι προγραμματιστές.

Google news

Προφανώς, η Microsoft ενδιαφέρεται σοβαρά για τη βελτίωση της ανταπόκρισης της διεπαφής χρήστη του λειτουργικού της συστήματος. Οτιδήποτε κάνει τα Windows 11 λιγότερο ανταποκρινόμενα κατά την εκτέλεση απλών εργασιών, όπως η πλοήγηση μεταξύ φακέλων. η περιήγηση αρχείων ή το δεξί κλικ σε ένα μενού θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη φήμη του λειτουργικού συστήματος μεταξύ των χρηστών. Καθώς η Microsoft σχεδιάζει να προωθήσει ενεργά τα Windows 11, αυτού του είδους τα προβλήματα στο λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Atlas VPN Dresslily WW

 

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή Media Player

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή Media Player για Windows 11 την οποία μπορούν να δοκιμάσουν τα μέλη του καναλιού Windows Insider Dev. Το νέο λογισμικό θα υποστηρίζει αναπαραγωγή ήχου και βίντεο. και ο σχεδιασμός του είναι σύμφωνος με τη διεπαφή των Windows 11.

Στον πυρήνα του Media Player, λέει η Microsoft, είναι μια εντελώς νέα μουσική βιβλιοθήκη που σας επιτρέπει να περιηγείστε γρήγορα και να αναπαράγετε μουσική και να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε λίστες αναπαραγωγής. Τόσο σε προβολή πλήρους οθόνης όσο και σε λειτουργία mini-player, ο Media Player θα εμφανίζει εξώφυλλο άλμπουμ ή εικόνες καλλιτέχνη.


Ο Media Player θα υποστηρίζει επίσης βίντεο, το οποίο συνήθως αναπαράγεται στην εφαρμογή Ταινίες και τηλεόραση στα Windows 10 και στα Windows 11. Τώρα, τόσο το περιεχόμενο του βίντεο όσο και το περιεχόμενο του ήχου θα εμφανίζονται αυτόματα στη βιβλιοθήκη του νέου προγράμματος αναπαραγωγής. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να καθορίσουν μια τοποθεσία όπου η συσκευή αναπαραγωγής θα μπορεί να αναζητήσει πρόσθετο περιεχόμενο.

Ο Media Player θα αντικαταστήσει την παλιά εφαρμογή Windows Media Player που εξακολουθεί να υπάρχει στα Windows 11. Η Microsoft λέει ότι η παλιά εφαρμογή αναπαραγωγής θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη στο λειτουργικό σύστημα, αλλά φαίνεται ότι ο νέος Media Player θα γίνει σύντομα ο κύριος τρόπος παρακολούθησης βίντεο και ακρόασης μουσικής στα Windows 11. Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πότε ο Media Player θα είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram