Η νέα διαρροή για το Samsung Galaxy S22 Ultra δείχνει μια βελτιωμένη λειτουργία κάμερας 108 MP και λιγότερη καμπυλότητα οθόνης

Μοίρασε την γνώση...

Ενώ η Samsung δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σειρά Galaxy S22 μέχρι το 1ο τρίμηνο του 2022, πολλές λεπτομέρειες έχουν ήδη διαρρεύσει. Τώρα, το @UniverseIce αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες, αλλά μόνο για το Galaxy S22 Ultra αυτή τη φορά. Για αναφορά, το Galaxy S22 Ultra πιστεύεται ότι μοιάζει με το Galaxy Note 20 Ultra.

banner

Σε δύο tweets, ο @UniverseIce ισχυρίζεται ότι η Samsung έχει βελτιώσει τον κορυφαίο αισθητήρα κάμερας ISOCELL 108 MP. Πιθανώς, αυτές οι βελτιώσεις θα έρθουν στο δρόμο ενός νέου αισθητήρα, πιθανώς του ISOCELL HM4 ή του ISOCELL HM5. Η Samsung δεν έχει μιλήσει ακόμα για κανέναν αισθητήρα, αλλά έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η εταιρεία ανακοίνωσε το ISOCELL HM3.

Επιπλέον, ο @UniverseIce έχει ρίξει φως στην καμπυλότητα της οθόνης του Galaxy S22 Ultra. Υποτίθεται ότι η οθόνη θα είναι περίπου τόσο κυρτή όσο το Galaxy Note 10+, παρά το Galaxy Note 20 Ultra.

Google news

Ανεξάρτητα από αυτό, αυτό θα σήμαινε ότι το Galaxy S22 Ultra έχει ισχυρότερη καμπυλότητα από το Galaxy S21 Ultra. Το Galaxy S22 Ultra θεωρείται επίσης ότι διαθέτει το Exynos 2200, ένα SoC με GPU που βασίζεται σε RDNA 2. Ωστόσο, μόνο το Galaxy S22 Ultra μπορεί να κυκλοφορήσει με το επόμενο κορυφαίο chipset Exynos της Samsung.

AliExpress WW Govee Many GEOs

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram