Η WIND Ελλάς συνεργάζεται με την GREEN PANDA και συμβάλλει στην κυκλική οικονομία

Μοίρασε την γνώση...

Η WIND Ελλάς συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη και ενθαρρύνει την κυκλική οικονομία μέσα από τη νέα συνεργασία με την GREEN PANDA που επισκευάζει, ανακυκλώνει και επαναχρησιμοποιεί υλικά με στόχο την παραγωγή καινούργιων συσκευών.

Η συνεργασία αυτή εναρμονίζεται πλήρως με τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της WIND «25 στόχοι για το 2025» και συμβάλλει στην κυκλική οικονομία, καθώς μέσω των GREEN PANDA ΑΤΜ’s οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να πουλήσουν το smartphone τους και να λάβουν ένα ποσό μέχρι και 950 ευρώ για να το αξιοποιήσουν σε μια καινούργια συσκευή. Επιπλέον η WIND προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που θα χρησιμοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα να πάρουν έξτρα έκπτωση 100 ευρώ με μια νέα σύνδεση WIND (κινητής ή σταθερής)*.


Αξίζει να αναφερθεί ότι για κάθε ανακυκλωμένο smartphone εξασφαλίζεται μείωση 60 κιλών CO2. Επίσης εξοικονομούνται 50 γρ. σιλικόνης, 20 γρ. αλουμίνιου, 15 γρ. χαλκού, 10 γρ. πλαστικού και 10 γρ. βαρέων μετάλλων που απαιτούνται για την παραγωγή κάθε νέας συσκευής. Ακόμα και σε περιπτώσεις παλαιότερων smartphones, μηδενικής αξίας, ο καταναλωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει το ΑΤΜ της GREEN PANDA και να συμβάλλει στην υπεύθυνη ανακύκλωσή του, που αποτελεί απαραίτητη συνθήκη για ένα βιώσιμο μέλλον.

H WIND είναι ο πρώτος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που ενώνει δυνάμεις με την GREEN PANDA και προσφέρει καινοτόμες trade in λύσεις στους καταναλωτές του. Όπως αναφέρει ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Marketing Communications & Retail Products Director της WIND Ελλάς «Στόχος μας είναι μια βιώσιμη τεχνολογική ανάπτυξη με επίκεντρο τον καταναλωτή. Αξιοποιούμε  καινοτόμες τεχνολογίες και συνέργειες και τα καταστήματα WIND είναι σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια  να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να δημιουργήσουμε αξία στην κοινωνία».


Ο Φάνης Κουτουβέλης, Founder & CEO της GREEN PANDA τονίζει πως: «GREEN PANDA και WIND Ελλάς  θέλουν να προσφέρουν στους σύγχρονους καταναλωτές ακόμα περισσότερες καινοτόμες retail λύσεις συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην μείωση του e- waste».

Η διαδικασία είναι απλή, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 1. Ο καταναλωτής επισκέπτεται ένα από τα παρακάτω καταστήματα WIND Ελλάς σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη και τοποθετεί το κινητό του τηλέφωνο στο Green Panda ATM
 2. Απευθείας λαμβάνει προσφορά για το smartphone που θέλει να διαθέσει προς πώληση και εξασφαλίζει έκπτωση για τη νέα του συσκευή που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 950 ευρώ.
 3. Εφόσον αποδεχτεί την προσφορά μπορεί να επιλέξει να λάβει επιτόπου την αξία της συσκευής:
  • Είτε σε voucher για αγορά νέου smartphone επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία
  • Είτε κατάθεση/πίστωση της αξίας της στον λογαριασμό του
  • Είτε κατάθεση/πίστωση στη χρεωστική / πιστωτική του κάρτα (VISA ή Debit Card)

Η συνεργασία ξεκινάει αρχικά στα παρακάτω καταστήματα και μέσα στο 2022, θα επεκταθεί σε όλο το δίκτυο καταστημάτων WIND, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας οι καταναλωτές μπορούν να πουλήσουν ή να ανακυκλώσουν τις παλιές τους συσκευές με αξιολόγηση που πραγματοποιείται από εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων.

 1. ΚΗΦΙΣΙΑ Κασσαβέτη 9, 145 62, [email protected]windstores.gr
 2. ΠΑΤΡΑ, Ακρωτηρίου 85, 263 32, [email protected]
 3. ΧΟΛΑΡΓΟΣ, Λεωφόρος Μεσογείων 204, 155 61, [email protected]
 4. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Βενιζέλου 5, 546 24, [email protected]
 5. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Αλεξιουπόλεως 47-49, 164 52, [email protected]
 6. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Δαβάκη 62 & Αριστείδου, [email protected]

*Το πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένη χρονική διάρκεια και αποκλειστικά στα παραπάνω καταστήματα. Ισχύει και για όσους χρησιμοποιήσουν το ΑΤΜ για smartphones μηδενικής αξίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τo πρόγραμμα εδώ: Υποστήριξη | WIND

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com