Κλήση έκτακτης ανάγκης θα κάνουν τo iPhone και το Apple Watch σε περίπτωση τροχαίου

Με μια επερχόμενη ενημέρωση των iOS 15 και watchOS 8, η Apple σχεδιάζει να προσθέσει στα iPhone και Apple Watch μια λειτουργία ανίχνευσης σύγκρουσης. Η λειτουργία αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις εν λόγω συσκευές από τις αρχές του 2022, και μόλις ανιχνεύσουν μια σύγκρουση, θα καλούν αυτόματα την υπηρεσία επικοινωνιών εκτάκτου ανάγκης.

Και οι δύο αυτές συσκευές θα χρησιμοποιούν τους ενσωματωμένους αισθητήρες, όπως το επιταχυνσιόμετρο και το γυροσκόπιο για να χαρτογραφήσουν με ακρίβεια την συντριβή και να ενεργοποιήσουν την κλήση έκτακτης ανάγκης. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Apple συλλέγει ανώνυμα πολλά δεδομένα από τους χρήστες iPhone και Apple Watch και από περίπου 10 εκατομμύρια ύποπτες συγκρούσεις οχημάτων, η Apple έμαθε ότι σε περισσότερες από 50.000 έγιναν αμέσως μετά κλήσεις έκτακτης ανάγκης.


Επί του παρόντος, η Apple εργάζεται για να βελτιώσει την ακρίβεια του αλγόριθμου ανίχνευσης σύγκρουσης, χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα. Στο Apple Watch, υπάρχει ήδη μια παρόμοια λειτουργία, που ονομάζεται ανίχνευση πτώσης. Αυτή ενεργοποιεί αυτόματα την κλήση στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, καθώς επίσης και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, εάν πρώτα δεν ανταποκριθείς στην προτροπή που εμφανίζεται στην οθόνη του ρολογιού, εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου αφότου πέσεις.

Η ανίχνευση πτώσης εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Apple Watch Series 4 και από τότε έχει σώσει πολλές ζωές.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο