Κυκλοφόρησε βίντεο αποσυναρμολόγησης του Redmi Note 11 Pro+

Μοίρασε την γνώση...

Το βίντεο αποσυναρμολόγησης του Redmi Note 11 Pro+ κυκλοφόρησε από την υπο-εμπορική επωνυμία Xiaomi Redmi λίγες μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του νέου τηλεφώνου στη σειρά Redmi Note 11. Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα τα εσωτερικά του νέου τηλεφώνου της σειράς Redmi Note, συμπεριλαμβανομένων των τριών πίσω κάμερών του καθώς και των ηχείων JBL. Το Redmi Note 11 Pro+ διαθέτει επίσης ειδική τεχνολογία ψύξης υγρού ατμού (VC). Εκτός από το teardown, η Redmi ανακοίνωσε ότι σε μόλις μία ώρα μετά την έναρξη της πώλησης για τη σειρά Redmi Note 11, μπόρεσε να πουλήσει πάνω από 500.000 μονάδες στην Κίνα.

Geekbuying WW

Το πάνω από ένα λεπτό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Weibo δείχνει το Redmi Note 11 Pro+ μαζί με τα εσωτερικά του στοιχεία. Το βίντεο που τραβήχτηκε σε μια εγκατάσταση που μοιάζει με εστιατόριο δείχνει το νέο τηλέφωνο Redmi με το ανάγλυφο πίσω πάνελ που κρύβει στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της τριπλής πίσω κάμερας, η οποία συνοδεύεται από έναν κύριο αισθητήρα 108 megapixel. Το πίσω μέρος του Redmi Note 11 Pro+ διαθέτει επίσης υγρή ψύξη VC για θερμική διαχείριση και μπαταρία διπλής κυψέλης 4.500 mAh.

Διαφήμιση

Αφού αφαιρέσετε την πλάτη του και βγάλατε την μπαταρία, το βίντεο αποσυναρμολόγησης του Redmi Note 11 Pro+ δείχνει άλλα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου του MediaTek Dimensity 920 SoC. Το βίντεο μας δίνει επίσης μια γεύση από το σύστημα στερεοφωνικών ηχείων JBL που υποστηρίζεται από τεχνολογίες Hi-Res Audio και Dolby Atmos. Η εξαιρετικά ευρεία κάμερα του Redmi Note 11 Pro+ είναι επίσης ενσωματωμένη στην πλακέτα για καλύτερη συμπαγή κίνηση.

Google news

Η Redmi κυκλοφόρησε ξεχωριστά μια προωθητική εικόνα στο Weibo για να ισχυριστεί ότι η σειρά Redmi Note 11 έχει ξεπεράσει το όριο των πωλήσεων των 500.000 μονάδων σε μία ώρα μετά την κυκλοφορία των τηλεφώνων στην Κίνα νωρίτερα τη Δευτέρα.

Dresslily WW Lightinthebox WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram