MIUI 13: Αυτή είναι η λίστα των 118 συσκευών που θα την πάρουν!

Το MIUI είναι το σημείο όπου ξεκίνησε η Xiaomi. Από την έναρξή του, το κέλυφος έχει τραβήξει την προσοχή για την πολυπλοκότητα, την πρωτοτυπία και την ευελιξία του. Αυτή τη στιγμή, έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετές εκδόσεις του υλικολογισμικού για smartphone και η τρέχουσα επανάληψη έχει τον σειριακό αριθμό 12.5. Σύντομα όμως θα πρέπει να αντικατασταθεί από το MIUI 13, αναμένοντας την ανακοίνωσή του τον Δεκέμβριο.

Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε η κλειστή δοκιμή beta του MIUI 13 για 7 flagship smartphone. Αυτά δεν είναι όλα τα μοντέλα που μπορούν να ενημερωθούν στη νέα έκδοση του ιδιόκτητου κελύφους. Η λίστα των συσκευών που θα λάβουν το MIUI 13 θα πρέπει να είναι αρκετά εκτενής και, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα πρέπει να υπάρχουν 118 τέτοιες συσκευές. Σε αυτό το στάδιο, η λίστα των μοντέλων μοιάζει με αυτό:


Ας σημειώσουμε αμέσως ότι αυτή είναι μια ανεπίσημη λίστα. Είναι κατασκευασμένη από ειδικούς της Xiaomiui με βάση την πολιτική ενημέρωσης της Xiaomi. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λίστα, με αυτούς που μπορούν να υπολογίζουν στην απόκτηση του MIUI 13 περιλαμβάνει μοντέλα του 2019. Σύμφωνα με αναφορές, η νέα έκδοση υλικολογισμικού θα φτάσει στις γραμμές των Xiaomi Mi 9, Redmi K20 και Redmi Note 8. Αναμένουμε ότι ένα νέο κύμα δοκιμών beta θα ξεκινήσει στις 27 Νοεμβρίου και το MIUI 13 θα παρουσιαστεί στις 16 Δεκεμβρίου στο την ίδια μέρα με την κυκλοφορία του Xiaomi 12.

 

MIUI 13

Γνωρίζουμε ότι το MIUI 13 βασίζεται σε δύο εκδόσεις του πράσινου ρομπότ: Android 11 και Android 12. Στο νέο υλικολογισμικό, οι προγραμματιστές έχουν επανασχεδιάσει τη διεπαφή, έχουν προσθέσει νέα εικονίδια εφαρμογών και γραφικά στοιχεία, οι αλλαγές θα επηρεάσουν την αρχική οθόνη και το κέντρο ελέγχου .


Η Xiaomi ολοκληρώνει τις προετοιμασίες για την ανακοίνωση του Xiaomi 12 και επίσης ετοιμάζεται να παρουσιάσει την αποκλειστική διεπαφή MIUI 13. Το υλικολογισμικό βρίσκεται ήδη σε δοκιμές σε πολλές συσκευές. και γνωρίζουμε ποια μοντέλα μπορεί να βρίσκονται στο πρώτο κύμα της ενημέρωσης.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η επόμενη μεγάλη εκδήλωση της Xiaomi θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο, όπου η Xiaomi θα παρουσιάσει το Xiaomi 12. Επίσης, πιθανώς, η εταιρεία παρακολουθεί τις προσπάθειες των μυημένων και απλών ανθρώπων να προβλέψουν την ακριβή ημερομηνία της παρουσίασης. Μόλις μια άλλη πρόβλεψη έφτασε πρόσφατα για το πότε μπορεί να γίνει η πρεμιέρα του Xiaomi 12.

Φήμες λένε ότι η παρουσίαση της ναυαρχίδας θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου. Είναι ενδιαφέρον ότι η ίδια η παρουσίαση υπόσχεται να είναι μεγάλη και να διαρκέσει τέσσερις ώρες. Είναι πολύ μεγάλο για να εμφανιστεί ένα μόνο προϊόν, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία θα εμφανίσει πολλά νέα προϊόντα. Εκτός από το Xiaomi 12, ενδέχεται να παρουσιάσει το MIUI 13 και μια ενημερωμένη έκδοση του αναδιπλούμενου Xiaomi Mix Fold. Αλλά δεν πρέπει να υπολογίζετε στην ανακοίνωση των Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 Ultra. Πιθανότατα, η εταιρεία θα μεταφέρει την κυκλοφορία τους για το 2022.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα