Ναι, μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε το Microsoft Office με Word, Excel και PowerPoint ΔΩΡΕΑΝ!

Μοίρασε την γνώση...

Είναι πιθανό να χρειαστείτε τουλάχιστον μία φορά πρόσβαση σε ένα έγγραφο του Microsoft Word, μια παρουσίαση PowerPoint ή άλλα βασικά εργαλεία από το Microsoft 365 — είτε για εργασία, είτε για σχολείο είτε για προσωπική χρήση. Αν και το λογισμικό μπορεί να φαίνεται απαραίτητο, η υψηλή τιμή του κάνει μερικούς ανθρώπους να τρέχουν από την άλλη πλευρά. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας στο Microsoft 365, μην αγχώνεστε. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να λάβετε την υπηρεσία δωρεάν.

Η σουίτα λογισμικού παραγωγικότητας της Microsoft περιέχει Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Microsoft Teams, OneDrive και SharePoint. Η συλλογή κοστίζει συνήθως μεταξύ 70 και 100 $ κάθε χρόνο για συνδρομητική πρόσβαση σε συσκευές και μέλη της οικογένειας (όπως το Microsoft 365). Η Microsoft κυκλοφόρησε επίσης μια νέα αυτόνομη έκδοση του Microsoft Office για Windows και Mac, που ονομάζεται Office Home and Student 2021 — σε σταθερή τιμή, δεν απαιτείται συνδρομή — στις 5 Οκτωβρίου, την ίδια ημέρα που τα Windows 11 ξεκίνησαν την κυκλοφορία τους.

Ακολουθούν οι εκδόσεις του Office 365, του Microsoft 365 και των εφαρμογών τους που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο δωρεάν αυτήν τη στιγμή.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν το Microsoft Office 365 αν είστε μαθητής ή δάσκαλος

Εάν είστε μαθητής, δάσκαλος ή μέλος σχολής με ενεργή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχολείου, πιθανότατα δικαιούστε δωρεάν πρόσβαση στο Office 365 μέσω της Microsoft, με Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Microsoft Teams και πρόσθετα εργαλεία στην τάξη.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση email του σχολείου σας σε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπο της Microsoft: Ξεκινήστε με το Office 365 δωρεάν. Σε πολλές περιπτώσεις, θα σας εκχωρηθεί άμεσα πρόσβαση χάρη σε μια αυτοματοποιημένη διαδικασία επαλήθευσης. Εάν παρακολουθείτε ένα ίδρυμα που πρέπει να επαληθευτεί, μπορεί να χρειαστεί έως και ένας μήνας για να επιβεβαιώσετε την καταλληλότητά σας.

Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι που θέλουν να παραμείνουν στο Office 365 μπορούν επίσης να λάβουν το Microsoft 365 Personal για 12 $ για 12 μήνες, με μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχολείου.

 

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν τη σουίτα Microsoft Office αν είστε οποιοσδήποτε άλλος

Οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα του Microsoft 365 για να το δοκιμάσει. Ωστόσο, απαιτεί να εισαγάγετε μια πιστωτική κάρτα και αν δεν την ακυρώσετε πριν τελειώσει ο μήνας, θα χρεωθείτε 100 $ για συνδρομή ενός έτους στο Microsoft 365 Family (παλαιότερα ονομαζόταν Office 365 Home).

Τα καλά νέα είναι ότι εάν δεν χρειάζεστε την πλήρη σειρά εργαλείων του Microsoft 365, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες από τις εφαρμογές του online δωρεάν — συμπεριλαμβανομένων των Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Outlook, Calendar και Skype. Δείτε πώς μπορείτε να τα αποκτήσετε:

  • Μεταβείτε στο Office.com.
  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft ή δημιουργήστε έναν δωρεάν. Εάν διαθέτετε ήδη σύνδεση σε Windows, Skype ή Xbox Live, έχετε ενεργό λογαριασμό Microsoft.
  • Επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και αποθηκεύστε την εργασία σας στο cloud με το OneDrive.

 

Ποια είναι, λοιπόν, η παγίδα για τη δωρεάν έκδοση;

Ίσως λέτε, περιμένετε ένα λεπτό — εάν μπορώ να λάβω όλες αυτές τις εφαρμογές δωρεάν, γιατί να πληρώσω για το Microsoft 365 εξαρχής; Ο λόγος είναι ότι η λειτουργικότητα αυτών των εφαρμογών είναι περιορισμένη: Εκτελούνται μόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι. Έχουν επίσης λιγότερες δυνατότητες από τις πλήρεις εκδόσεις του Microsoft 365.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα κοινής χρήσης συνδέσμων προς την εργασία σας και συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο, παρόμοια με αυτά που επιτρέπουν τα εργαλεία του G Suite. Αν ψάχνετε για βασικές εκδόσεις καθεμιάς από αυτές τις εφαρμογές, η δωρεάν έκδοση θα πρέπει να λειτουργεί καλά για εσάς.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com