Νέα Σμύρνη: Υποχρεωτική μετακόμιση θα γίνει στο 1ο Πάρκο Σκύλων

Μοίρασε την γνώση...

Νέο χώρο να στεγαστεί το πρώτο πάρκο σκύλων που δημιούργησε ψάχνει ο δήμος Νέας Σμύρνης.

banner

Αυτό συμβαίνει καθώς θα πρέπει να συμμορφωθεί με το νέο νομικό πλαίσιο βάσει του οποίου τα πάρκα με δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα θα πρέπει να απέχουν 50 μέτρα από σχολεία ή κατοικίες. Το συγκεκριμένο δημιουργήθηκε μέσα στον αστικό ιστό, πριν από την ψήφιση του νέου Νόμου.

Υπενθυμίζεται ότι κάτοικοι, τον περασμένο Μάιο, είχαν προσφύγει στο ΣτΕ, ζητώντας να καταργηθεί το πάρκο μέσα σε ελεύθερο χώρο πρασίνου της Πλατείας Δεξαμενής.

Google news

 

Δήμος Νέας Σμύρνης: Δεσμευόμαστε να βρούμε νέο χώρο

«Πριν από έναν περίπου χρόνο δημιουργήσαμε το 1ο Πάρκο Σκύλων του δήμου Νέας Σμύρνης, με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Μέχρι τότε δεν υπήρχε νομικό πλαίσιο που να καλύπτει ή να αναφέρεται στα Δημοτικά πάρκα σκύλων. Δεν υπήρξε ως εκ τούτου κάποια νομική διαδικασία που δεν τηρήσαμε. Και παρά τις αντιδράσεις και τις καταγγελίες σε διάφορους φορείς των κατοίκων της γύρω περιοχής, ήμασταν αποφασισμένοι να κρατήσουμε το πάρκο σκύλων ανοιχτό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής, η οποία αναζητά πλέον τον νέο χώρο για να «μετακομίσει» το συγκεκριμένο πάρκο.

Cubot WW Redmagic WW

«Δεσμευόμαστε να βρούμε νέο χώρο που να καλύπτει τις προδιαγραφές του νέου Νόμου για να δημιουργηθεί νέο πάρκο για τους τετράποδους φίλους μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram