Οι προγραμματιστές μπορούν τώρα να κάνουν λήψη μιας εικονικής μηχανής Windows 11 Enterprise από τη Microsoft

Τα Windows 11 ξεκίνησαν να κυκλοφορούν πριν από σχεδόν δύο μήνες, αλλά λόγω του γεγονότος ότι διατίθενται με κλιμακωτό τρόπο με ορισμένες πολύ αυστηρές απαιτήσεις συστήματος, δεν τα έχουν λάβει ακόμη όλοι. Τούτου λεχθέντος, πολλές περιπτώσεις χρήσης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ανάπτυξη λογισμικού απαιτούν από τους προγραμματιστές να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η απόδοση και οι λειτουργίες λειτουργούν όπως αναμένεται. Για να καλύψει αυτό το κοινό, η Microsoft έχει τώρα λανσάρει μια εικονική μηχανή με Windows 11 Enterprise για σκοπούς αξιολόγησης.

Λήψη της εικονικής μηχανής

Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες επιλογές λήψης ανάλογα με το λογισμικό εικονικοποίησης που χρησιμοποιείτε και περιλαμβάνουν το VMWare, το Hyper-V, το VirtualBox και το Parallels. Το μηχάνημα περιλαμβάνει προεγκατεστημένο το ακόλουθο λογισμικό:

Windows 11 Enterprise – 20 GB download

Η VM λήγει στις  01/09/22.

This evaluation virtual machine includes:

  • Window 11 Enterprise (evaluation)

  • Windows 10 SDK, version 2004 (10.0.19041.0)

  • Visual Studio 2019 (latest as of 10/09/21) with the UWP, .NET desktop, and Azure workflows enabled and also includes the Windows Template Studio extension

  • Visual Studio Code (latest as of 10/09/21)

  • Windows Subsystem for Linux enabled with Ubuntu installed

  • Developer mode enabled

  • Windows Terminal installed

Υπόψιν, μπορεί εσείς να βλέπετε να γράφει Windows 10, είναι όμως Windows 11. Δείτε το εδώ.


 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.