Sony: Τίγκαρε τρία Boing 747 με PlayStation 5 για τα Χριστούγεννα!

Μοίρασε την γνώση...

Είναι κι αυτή η τρέλα με τα PlayStation 5, που δε λέει να καταλαγιάσει!

banner

Πάει σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που η κονσόλα κυκλοφόρησε και τα ράφια των καταστημάτων ακόμη να δουν εμπόρευμα.

Διαφήμιση

Όπου να ‘ναι φτάνει και η Black Friday και δεν έχουν ολοκληρωθεί περσινές προπαραγγελίες, καθώς η Sony στη βιασύνη της να προλάβει τα Χριστούγεννα του 2020, δεν φρόντισε – ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ – να βγάλει το απαραίτητο stock προς πώληση.

Google news

Αφού λοιπόν τα άκουσε για τα καλά – κι αυτή και όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα που διαχειρίζονταν τις παραγγελίες της – προσπαθεί τα φετινά Χριστούγεννα να διορθώσει τα «σπασμένα» και να ανακτήσει τη φήμη της. Πώς; Με κάθε μέσο. Κι όταν λέμε «με κάθε μέσο», εννοούμε με κάθε!

AliExpress WW Geekmaxi Many GEOs

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, η Sony επιστράτευσε 3 γιγαντιαία Boeing 747 αεροπλάνα φορτωμένα όσο δεν πάει, με κοντά στις 50 παλέτες γεμάτες PS5 κονσόλες. Τα αεροσκάφη αυτά προσγειώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο τις προηγούμενες ημέρες, με τη Sony να επιβεβαιώνει ότι έχει προγραμματισμένες δύο ακόμη πτήσεις στα μέσα του Νοέμβρη.

Και φυσικά η μεταφορά δε σταματά εκεί, αφού από το αεροδρόμιο πρέπει με κάποιο τρόπο όλες αυτές οι κονσόλες να διατεθούν στα καταστήματα μεταπώλησης. Πώς, οεοοοο; Ο καλύτερος δυνατός τρόπος με τεράστια φορτηγά, τα οποία παρά το μέγεθός τους χωράνε μόνο 4 από τις 50 συνολικά παλέτες του κάθε Boeing 747. Καλά πρέπει να πήγε αυτό.


Το λες και ψύχραιμη αντίδραση λοιπόν της εταιρείας, προκειμένου να αποδείξει γιατί συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παγκόσμιους κολοσσούς τεχνολογίας – για όσους τουλάχιστον δεν τη θεωρούν κορυφαία στο είδος της.

Έπειτα από την περσινή ταλαιπωρία των καταναλωτών, η Sony λίγο πολύ ζητάει μια τεράστια συγγνώμη, μέσω ενός εγχειρήματος που χαρακτηρίζεται αξιοσημείωτο αν σκεφτεί κανείς ότι ο όγκος των κονσολών φτάνει τους 100 τόνους ανά πτήση!

Μένει να δούμε αν τα φετινά Χριστούγεννα θα μπορέσει το κοινό να πάρει την πολυπόθητη κονσόλα από τα ράφια των καταστημάτων – χλωμό το κόβω – ή αν έστω κάθε παραγγελία της θα ολοκληρώνεται στον προβλεπόμενο χρόνο. Άντε μπας και σταματήσουμε να βλέπουμε αγγελίες αριστερά και δεξιά με 200€, 300€ και 1000€ (ναι, 1000€) καπέλο!

Good to know: Έως σήμερα το PS5 έχει πουλήσει 13.4 εκατομμύρια κονσόλες παγκοσμίως και φυσικά και είναι η PlayStation κονσόλα με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram