Τα OPPO Enco Free2i TWS θα κυκλοφορήσουν μαζί με τα τηλέφωνα της σειράς Reno7 στις 25 Νοεμβρίου

Μοίρασε την γνώση...

Η σειρά OPPO Reno7 εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του #Reno7 人像视频大师# Super Talk, επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις 18:00 στις 25 Νοεμβρίου.

banner

Τώρα, στο επίσημο flagship κατάστημα του JD.com, έχει τεθεί στα ράφια, τα OPPO Enco Free2i TWS ασύρματα ακουστικά, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μαζί με τα κινητά τηλέφωνα της σειράς OPPO Reno7 στο συνέδριο παρουσίασης του νέου προϊόντος στις 25 Νοεμβρίου. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Διαφήμιση

Προηγουμένως, η σειρά OPPO Reno7 ήταν επίσης καταχωρημένη στο επίσημο κατάστημα ναυαρχίδα της Jingdong και άνοιξε ένα ραντεβού. Σύμφωνα με τη σελίδα του ραντεβού, η σειρά κινητών θα έχει Reno7 SE, Reno 7 και Reno 7 Pro.

Google news

Το iTechNews έμαθε ότι η OPPO κυκλοφόρησε τα ακουστικά Enco Free2 τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Τα ακουστικά υποστηρίζουν λειτουργία μείωσης θορύβου και διαφανή λειτουργία, με μέγιστο βάθος μείωσης θορύβου 42 dB, έχουν δυναμικό πηνίο 10 nm και ρυθμίζονται από τη Dynaudio και υποστηρίζουν Dolby πανοραμικό ηχητικό εφέ. Η τιμή του OPPO Enco Free2 είναι περίπου 83€.

Cubot WW Gshopper Many GEOs

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram