Τα Windows 11 κληρονόμησαν δυστυχώς ένα γνωστό bug των Windows 10!

Μοίρασε την γνώση...

Υπάρχει ένα παράξενο σφάλμα που επηρεάζει τους υπολογιστές με Windows και προκαλεί την εμφάνιση κενών φακέλων στον κατάλογο του συστήματος. Το θέμα εντοπίστηκε από το Born City και επισημάνθηκε από το WinFuture. Το πρόβλημα προκαλεί τα Windows να “πλημμυρίσουν” έναν υπολογιστή με άδειους φακέλους που ξεκινούν με “tw” και έχουν “.tmp” στο τέλος.

banner

Αυτό δεν είναι νέο ζήτημα, καθώς εμφανίστηκε στα Windows 10 τον Ιούνιο του 2021. Επιστρέφει στην επικαιρότητα επειδή έχει παρατηρηθεί ότι επηρεάζει και υπολογιστές με Windows 11.

Διαφήμιση

Οι φάκελοι που δημιουργήθηκαν στον κατάλογο του συστήματος είναι εντελώς άδειοι. Δεν προκαλούν ζημιά, αλλά η εμφάνιση τους στην πρώτη θέση είναι περίεργη. Μπορείτε να ελέγξετε εάν κάποιος από αυτούς τους κενούς φακέλους εμφανίζεται στον υπολογιστή σας μεταβαίνοντας στο C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Local. Ορισμένοι κάτοχοι υπολογιστών έχουν αναφέρει ότι έχουν δει χιλιάδες από αυτούς τους άδειους φακέλους στους υπολογιστές τους.

Google news

Πιστεύεται ότι μια εφαρμογή που ονομάζεται ProvTool.exe είναι υπεύθυνη για το σφάλμα που σχετίζεται με το φάκελο. Είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας χρόνου εκτέλεσης πακέτων παροχής. Είναι τεχνικά δυνατό να απενεργοποιήσετε το ProvTool, αλλά δεν συνιστάται. Καθώς οι κενοί φάκελοι που δημιουργούνται από αυτό το σφάλμα δεν φαίνεται να προκαλούν καμία ζημιά, είναι πιθανώς καλύτερο να αγνοήσετε το πρόβλημα. Μπορείτε να διαγράψετε τους κενούς φακέλους, αν και το πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει νέους την επόμενη φορά που θα δημιουργήσετε μια σύνδεση δικτύου.

Blackshark WW Dresslily WW

Από όλα τα γνωστά ζητήματα και προβλήματα με τα Windows 11, αυτό φαίνεται σχετικά εγκόσμιο. Είναι, ωστόσο, ένα περίεργο σφάλμα που επιμένει τους τελευταίους μήνες.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram