Τέρμα το Fortnite στην Κίνα

Μοίρασε την γνώση...

To Fortnite είναι γνωστό ότι πρόκειται για ένα «φαινόμενο» στον κόσμο του gaming, με εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι λιώνουν ασταμάτητα με τον τίτλο της Epic. Αυτό συμβαίνει στις περισσότερες «δυτικές» αγορές… όμως δεν θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε το ίδιο και για τη Κίνα, όπου η mobile version του δημοφιλούς game δεν τα πηγαίνει και τόσο… καλά. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πρόσφατα οι developers της Epic ανακοίνωσαν ότι τράβηξαν την πρίζα από τους servers του παιχνιδιού στη Κίνα.

Αν και η επίσημη ανακοίνωση των developers του Fortnite δεν αναφέρεται σε έναν συγκεκριμένο λόγο που συνέβη αυτό. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι η Epic να προέβη σε αυτή την ενέργεια λόγω των δρακόντειων περιορισμών που έχει επιβάλλει στο gaming η κινεζική κυβέρνηση. Από τη στιγμή που οποιοσδήποτε gamer κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται να παίζει για παραπάνω από 3 ώρες την εβδομάδα, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μάλλον δεν συμφέρει και πολύ την Epic.

Επίσης, η απαγόρευση που σχετίζεται με την πώληση virtual αντικειμένων αναμφίβολα έπαιξε και αυτή το ρόλο της για την «απόσυρση» του Fortnite από την χώρα του Κόκκινου Δράκου.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com