Το ASUS VivoWatch 5 LTE εντοπίστηκε στο Bluetooth SIG

Μοίρασε την γνώση...

Φαίνεται ότι η ASUS πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο smartwatch. Η εταιρεία πουλά το VivoWatch SP για πάνω από δύο χρόνια, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο. Σύμφωνα με το Bluetooth SIG, η ASUS έχει καταλήξει στο VivoWatch 5 για ένα όνομα, παρόλο που δεν υπάρχει VivoWatch 4.

banner

Η καταχώρηση Bluetooth SIG δεν αποκαλύπτει πολλά για το smartwatch, αλλά επιβεβαιώνει ότι το VivoWatch 5 υποστηρίζει LTE. Πιθανώς, η ASUS θα αποκαλύψει ταυτόχρονα και ένα μοντέλο μόνο με Wi-Fi. Η πώληση ενός μοντέλου LTE θα ήταν μια ασυνήθιστη κίνηση.

Επί του παρόντος, η ASUS πουλάει επίσης το VivoWatch BP, το οποίο είναι τώρα τριών ετών. Τόσο αυτό όσο και το VivoWatch SP περιέχουν αισθητήρες καρδιακού παλμού ECG, GPS και PPG, επομένως δεν είναι απελπιστικά ξεπερασμένα χαρακτηριστικά. Αντίστοιχα, το VivoWatch 5 θα πρέπει να προσφέρει συγκρίσιμες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, μαζί με μερικές άλλες, όπως περισσότερες λειτουργίες άσκησης.

Google news

Δυστυχώς, δεν είναι σαφές πότε η ASUS θα κυκλοφορήσει το VivoWatch 5 ή το VivoWatch 5 LTE. Η εμφάνιση του τελευταίου στο Bluetooth SIG υποδηλώνει ότι η εταιρεία είναι κοντά στο να κάνει μια ανακοίνωση, οπότε το ζευγάρι θα μπορούσε να φτάσει πριν από το τέλος του έτους.

Govee Many GEOs Geekmaxi Many GEOs

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram