Το DJI Action 2 μπορεί να έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης όπως το GoPro Hero 10 Black

Μοίρασε την γνώση...

Η DJI παρουσίασε το Action 2 αυτή την εβδομάδα, την εναλλακτική του για το GoPro Hero 10 Black. Δυστυχώς για την DJI, το Action 2 μπορεί να αντικατοπτρίζει την τελευταία κάμερα της GoPro με περισσότερους από έναν τρόπους. Για το πλαίσιο, πολλοί κριτικοί ήταν δυσαρεστημένοι με τις δυνατότητες ψύξης του Hero 10 Black, με τις μονάδες να υπερθερμαίνονται μέσα σε 20 λεπτά συνεχούς εγγραφής βίντεο.

banner

Σύμφωνα με τον YouTuber Geeksvana, το ίδιο συμβαίνει και με το DJI Action 2. Όπως αναφέρει στο παρακάτω βίντεο, η DJI έχει περιορίσει τις δυνατότητες του Action 2 στην ΕΕ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Action 2 ζεσταίνεται κατά την εγγραφή βίντεο σε υψηλούς ρυθμούς καρέ και αναλύσεις. Ωστόσο, η κάμερα δράσης υπερθερμαίνεται μετά από περίπου 3 λεπτά στα 4K/120 FPS και σε λιγότερο από 6 λεπτά στα 4K/30 FPS.

Διαφήμιση

Θεωρητικά, το Action 2 ξεπερνά αυτό το πρόβλημα με μια «Λειτουργία υψηλής θερμοκρασίας». Ωστόσο, οι κανονιστικοί περιορισμοί εμποδίζουν την DJI να το ενεργοποιήσει στις κάμερες στην ΕΕ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επί του παρόντος, δεν φαίνεται δυνατό να φλασάρει κάποιος firmware εκτός ΕΕ/ΗΒ στο Action 2. Τελικά, αυτές οι ρυθμιστικές απαιτήσεις ισχύουν για να αποτρέψουν την κάμερα να καεί.

Google news

Το Action 2 ξεκινά από 399 δολάρια ΗΠΑ, που είναι πολλά χρήματα για μια κάμερα που υπερθερμαίνεται σε λίγα λεπτά. Ας ελπίσουμε ότι η DJI μετριάσει το πρόβλημα με μια ενημέρωση, όπως η GoPro ισχυρίζεται ότι έκανε με το Hero 10 Black. Ωστόσο, η DJI δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα.

Gshopper Many GEOs Atlas VPN

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

 

 

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram