Το ελληνικό υδρογονοκίνητο hypercar!

Μοίρασε την γνώση...

Το μελλοντικό πρότζεκτ του Σπύρου Πανόπουλου είναι ένα πανίσχυρο hypercar με κυψέλες καυσίμου.
Δεν ήταν μόνο το Chaos που παρουσιάστηκε από την Panopoulos Automotive την 1η Νοεμβρίου. Υπήρχε και το πολύ ενδιαφέρον Zion, που είναι ένα ηλεκτρικό hypercar, που όμως παίρνει την ενέργειά του από κυψέλες καυσίμου. Στις κυψέλες καυσίμου το υδρογόνο, που είναι αποθηκευμένο μέσα στο αυτοκίνητο σε υγρή μορφή, ενώνεται με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα την παραγωγή ενέργειας. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι απλώς το νερό που παράγεται κατά την αντίδραση.

banner

zion

Το Zion βρίσκεται ακόμα στη φάση του σχεδιασμού και υπάρχουν εικόνες μόνο από υπολογιστή. Οι εκτιμώμενες επιδόσεις που σημειώνει ο κατασκευαστής κατά την παρουσίαση όμως είναι πάρα πολύ εντυπωσιακές.

Ιπποδύναμη: 680-1750 hp
Μέγιστη ταχύτητα: 250-350 χλμ/ώρα
Επιτάχυνση (0-100 χλμ/ώρα): 3,5-1,8 δευτερόλεπτα
Εμβέλεια: 780-1850 χιλιόμετρα
Θέσεις: 5
Διάμετρος τροχών: 22”
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 5,030×2,040×1.345 μ.
Βάρος (κενό): 1888-2250 κιλά.

Google news

zion

Επιπλέον, ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του οθόνες αφής ενισχυμένης πραγματικότητας. Δεν έγινε γνωστό αν και πότε θα κατασκευαστεί πρωτότυπο.

ChicMe WW Hekka

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram