Το LG Wing επιτέλους αρχίζει να λαμβάνει Android 11

Μοίρασε την γνώση...

Η LG κυκλοφόρησε άλλη μια ενημέρωση για τη νοτιοκορεατική έκδοση του LG Wing, τη δεύτερη σε τρεις εβδομάδες. Ενώ η ενημέρωση του προηγούμενου μήνα έφερε μόνο μια νεότερη ενημέρωση της έκδοσης κώδικα ασφαλείας στη συσκευή, η νέα ενημέρωση είναι η πιο σημαντική μέχρι στιγμής. Αξίζει να τονιστεί ότι αυτές οι ενημερώσεις κυκλοφορούν μόνο στο LG Wing στη Νότια Κορέα. Φαινομενικά, η συσκευή δεν θα λάβει συγκρίσιμη ενημέρωση σε άλλες αγορές μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα, το F100N20a φέρνει το Android 11 στο Wing, περισσότερο από ένα χρόνο αφότου η Google κυκλοφόρησε το λειτουργικό σύστημα σε smartphone Pixel. Παρεμπιπτόντως, η LG ανακοίνωσε το Wing αφού το Android 11 έφτασε σε γενική διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με το αρχείο καταγραφής αλλαγών, που ενσωματώνεται παρακάτω, η LG έχει προσθέσει φυσαλίδες μηνυμάτων και ένα υπομενού ιστορικού ειδοποιήσεων, μεταξύ άλλων γενικών αλλαγών του Android 11.


Το F100N20a είναι διαθέσιμο για λήψη τώρα ως ενημέρωση over-the-air (OTA). Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ενημέρωση είναι μεγάλη, με το changelog να επιβεβαιώνει ότι είναι πάνω από 2,2 GB. Φημολογείται ότι η LG ολοκλήρωσε τη λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή της, που τώρα ονομάζεται Screen+, και έχει βελτιώσει τη συνολική απόδοση διεπαφής χρήστη.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com