Το πρόγραμμα οδήγησης AMD Radeon 21.11.1 είναι βελτιστοποιημένο για Forza Horizon 5 και Call of Duty: Vanguard

Μοίρασε την γνώση...

Το τελευταίο λανσάρισμα προγραμμάτων οδήγησης της AMD έχει ως στόχο να προσφέρει υποστήριξη για τις δύο μεγάλες κυκλοφορίες παιχνιδιών αυτής της εβδομάδας: Forza Horizon 5 και Call of Duty: Vanguard. Η σουίτα Radeon Software Adrenalin 21.11.1 είναι μια προτεινόμενη εγκατάσταση για οποιονδήποτε στην κόκκινη ομάδα θέλει να παίξει έναν από τους δύο τίτλους και υπάρχουν τεράστιες βελτιώσεις από την πλευρά του αγωνιστικού παιχνιδιού.

banner

Το Forza Horizon 5 της Playground Games κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου για τους κατόχους Premium Edition, ακολουθούμενο από όλους τους άλλους στις 9 Νοεμβρίου. Με αυτό το πρόγραμμα οδήγησης, η AMD λέει ότι οι κάτοχοι καρτών γραφικών Radeon μπορούν να δουν βελτιώσεις απόδοσης έως και 23%. Οι δοκιμές εκτελέστηκαν χρησιμοποιώντας ένα RX 6800 XT με το παιχνίδι σε ακραίες ρυθμίσεις στα 4K.

Διαφήμιση

Εν τω μεταξύ, το Call of Duty: Vanguard ανοίγει τις πόρτες του και στις 5 Νοεμβρίου. Δυστυχώς, η AMD δεν έχει αναλυτικές ακριβείς βελτιώσεις που παρέχει ο οδηγός σε αυτό το παιχνίδι. Η Vanguard κυκλοφορεί με την FidelityFX Super Resolution της AMD, μαζί με το DLSS.

Google news

 

Ακολουθούν τα διορθωμένα προβλήματα σε αυτήν την έκδοση:

  • Οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην οθόνης όταν ρυθμίζουν την οθόνη Samsung™ Odyssey G9 C49G95T στα 5120X1440 @ 240Hz.
  • Κατά την αναπαραγωγή του Call of Duty®: Warzone, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να παρατηρήσουν οπτικά τεχνουργήματα όταν μετακινούν τον κέρσορα στο μενού του παιχνιδιού.

 

Γνωστά ζητήματα που πρέπει να προσέξετε:

  • Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Marvel’s Guardians of the Galaxy™, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν χρονικά όρια προγράμματος οδήγησης σε ορισμένα προϊόντα AMD Graphics, όπως το Radeon™ RX 5500 XT Graphics. Μια προσωρινή λύση είναι να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Radeon™ Anti-Lag στο λογισμικό Radeon™.
  • Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν αυξημένη κατανάλωση χώρου στο δίσκο από το φάκελο Multimedia Athena Dumps.
  • Ενδέχεται να παρατηρηθούν οπτικά τεχνουργήματα κατά την αναπαραγωγή του Call of Duty®: Black Ops Cold War σε ορισμένα προϊόντα AMD Graphics όπως το Radeon™ RX 6800M Graphics.
  • Κατά την αναπαραγωγή του PlayerUnknown’s Battlegrounds™ με πολλαπλές οθόνες συνδεδεμένες σε εκτεταμένη λειτουργία, το λογισμικό Radeon™ ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται όταν ο χρήστης βρίσκεται στο λόμπι και επιχειρεί να ανοίξει το λογισμικό Radeon στη δευτερεύουσα οθόνη μέσω του μενού περιβάλλοντος. Μια προσωρινή λύση είναι να πατήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Alt + R εάν συμβεί αυτό.
  • Ο Ενισχυμένος συγχρονισμός μπορεί να προκαλέσει εμφάνιση μαύρης οθόνης όταν είναι ενεργοποιημένος σε ορισμένα παιχνίδια και διαμορφώσεις συστήματος. Όλοι οι χρήστες που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον Ενισχυμένο συγχρονισμό ενεργοποιημένο θα πρέπει να τον απενεργοποιήσουν ως προσωρινή λύση.
  • Οι μετρήσεις απόδοσης Radeon και οι λειτουργίες καταγραφής ενδέχεται να αναφέρουν κατά διαστήματα εξαιρετικά υψηλές και εσφαλμένες τιμές ρολογιού μνήμης.

 

Το πρόγραμμα οδήγησης Radeon Software Adrenalin 21.11.1 είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη στην εφαρμογή Radeon Settings στα Windows 10 και Windows 11 στην ενότητα Προαιρετικά. Οι σύνδεσμοι λήψης για το πρόγραμμα οδήγησης παρατίθενται επίσης στην επίσημη σελίδα σημειώσεων έκδοσης εδώ.

Tomtop WW Atlas VPN

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram