Το Xiaomi 12 θα έρθει με βελτιωμένες ταχύτητες φόρτισης και καλύτερη κύρια κάμερα από το Mi 11

Μοίρασε την γνώση...

Ο Digital Chat Station έχει επεξεργαστεί μέρος του υλικού που φέρεται να έχει επιλέξει η Xiaomi για το Xiaomi 12. Αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα στην Κίνα, η συσκευή ενδέχεται να μην φτάσει παγκοσμίως μέχρι τον Ιανουάριο του 2022. Σύμφωνα με τον leaker, η Xiaomi έχει αναβαθμίσει το βασικό της επίπεδο ναυαρχίδα σε θεμελιώδεις τομείς, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων φόρτισης.

Για το περιβάλλον, το Mi 11 μπορεί να επαναφορτιστεί στα 55 W μέσω ενσύρματης σύνδεσης και 50 W ασύρματα. Λίγες ναυαρχίδες έχουν φτάσει ακόμη σε αυτό το watt φόρτισης, αλλά η Xiaomi έχει φέρει ενσύρματη φόρτιση 120 W σε συσκευές όπως το 11T Pro. Υποτίθεται ότι το Xiaomi 12 θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 100 W, η οποία θα προσφέρει εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτισης ανεξάρτητα από τη χωρητικότητα της μπαταρίας του.


Επιπλέον, ο Digital Chat Station υποστηρίζει ότι η Xiaomi χρησιμοποίησε έναν αισθητήρα 50 MP ως κύρια κάμερα του Xiaomi 12. Συνήθως, η Xiaomi βασίζεται σε αισθητήρες κάμερας Samsung και όχι σε Sony Exmor, για οποιονδήποτε λόγο. Μέχρι σήμερα, η Samsung έχει κυκλοφορήσει τέσσερις αισθητήρες κάμερας 50 MP, τους ISOCELL JN1, ISOCELL GN1, ISOCELL GN2 και ISOCELL GN5.

Επί του παρόντος, κανένας κατασκευαστής δεν έχει χρησιμοποιήσει το ISOCELL GN5 σε smartphone, επομένως θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για τη σειρά Xiaomi 12. Η Xiaomi χρησιμοποιεί ήδη το ISOCELL JN1 σε smartphones μεσαίας κατηγορίας, ενώ παρέλειψε το ISOCELL GN1 υπέρ του ISOCELL GN2 για τα Mi 11 Pro και Mi 11 Ultra. Ως εκ τούτου, φαίνεται πιθανό ότι η Xiaomi έχει εξοπλίσει το Xiaomi 12 με ISOCELL GN2 ή ISOCELL GN5.


Συνολικά, οποιαδήποτε κάμερα θα παρείχε βελτιωμένη ποιότητα εικόνας σε σχέση με το ISOCELL HMX που βρίσκεται στο Mi 11. Αν και το ISOCELL HMX δεν είναι σε καμία περίπτωση κακός αισθητήρας κάμερας, δεν θεωρήσαμε ότι είναι σε επίπεδο κορυφαίου smartphone όταν εξετάσαμε το Mi 11.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com