Τράπεζα Πειραιώς: Καταγγελίες για απαράδεκτα ΑΤM!

Μοίρασε την γνώση...

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα προβλήματα στα ATM της τράπεζας Πειραιώς, σύμφωνα με τις καταγγελίες που καταγράφονται στη σελίδα της στο facebook.

banner

Αυτή τη φορά υπάρχει νέα οργισμένο σχόλιο κάτω από ανάρτηση της τράπεζας Πειραιώς (https://www.facebook.com/piraeusbank/photos/a.150915138901907/880392805954133):

Συγκεκριμένα, γράφει ένας πελάτης, με συγκεκριμένα δεδομένα:

Google news

«Τραγική τράπεζα πήγα από το Λαγονήσι να κάνω κατάθεση online στο ΑΤΜ της Βάρκιζας πριν λίγο γιατί έπρεπε να στείλω κάποια χρήματα πριν αλλάξει η μέρα και 4 φορές δε τα δέχτηκε και τα έβγαζε έξω. Απαράδεκτα μηχανήματα. Εκτέθηκα ως προς την υποχρέωση μου».

Cafago WW Lightinthebox WW

Η τράπεζα απαντά ως εξής:

«Καλημέρα σας. Ενημερωθείτε για το ζήτημά σας καλώντας στην τηλεφωνική μας εξυπηρέτηση, όλο το 24ωρο, στο 210-3288000 (με χρέωση ως κλήση προς σταθερό ή αναλόγως της τιμολογιακής πολιτικής του εκάστοτε τηλεπικοινωνιακού παρόχου). Για τη διευκόλυνσή σας είναι σημαντικό να αναφέρετε στο σύστημα φωνητικής αναγνώρισης το θέμα για το οποίο καλείτε. Ενδεικτικά, μπορείτε να αναφέρετε: “Δε δουλεύει το ΑΤΜ”. Η υπηρεσία phone banking σας εξασφαλίζει μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία στις τραπεζικές σας συναλλαγές. Στη διάθεσή σας».


Δείτε την εικόνα:


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram