Windows 11 SE: Κατεβάστε το νέο Bloom Wallpaper

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft ανακοινώνει τα Windows 11 SE μαζί με το Surface Laptop SE για την υποστήριξη τάξεων K-8. Δεν είναι περίεργο ότι τα Windows έχουν καλύψει μεγάλη απόσταση από την πλευρά της καινοτομίας και της απόδοσης. Αλλά τα πράγματα αλλάζουν όταν το λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείται από μαθητές. Πρέπει να είναι εύκολο και πιο απλό. Και τα Windows 11 SE είναι η λύση σε αυτό. Έρχεται επίσης με νέα ταπετσαρία Bloom. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τ’ αρχεία της ταπετσαρίας των Windows 11 SE «Bloom Wallpaper» σε πλήρη ανάλυση.

banner

Windows 11 SE Λεπτομέρειες

Τα Windows 11 SE έρχονται με πολλές αλλαγές, όπου επίσης έχουν αφαιρεθεί κάποιες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στα Windows 11. Όλες οι αλλαγές δικαιολογούνται καθώς απευθύνεται σε τάξεις K-8. Η Microsoft εξήγησε πώς θα βοηθήσει τους μαθητές στις σπουδές τους ακόμα και όταν παρακολουθούν διαδικτυακά μαθήματα. Δεδομένου ότι τα Windows 11 SE είναι ελαφρύτερα, απλούστερα, η απόδοση θα είναι επίσης καλύτερη ακόμη και σε συσκευές χαμηλού κόστους.

Google news

Τα Windows 11 SE θα είναι διαθέσιμα σε συσκευές χαμηλού κόστους όπως το Surface Laptop SE που ξεκινά από 249 $. Και σύντομα οι Acer, ASUS, Dell, Dynabook, Fujitsu, HP, JK-IP, Lenovo και Positivo θα κυκλοφορήσουν συσκευές που θα υποστηρίζουν Windows 11 SE. Τα Windows 11 SE είναι βελτιστοποιημένα τόσο για online όσο και για offline δυνατότητες. Οι εφαρμογές του Microsoft 365 θα λειτουργούν και εκτός σύνδεσης. Αυτό θα βοηθήσει τους μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο εκτός σχολείου. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Blackshark WW ZTE Many GEOs

Τα Windows 11 SE θα υποστηρίζουν επίσης εφαρμογές τρίτων και δεν θα είναι κλειδωμένα μόνο στις εφαρμογές καταστήματος της Microsoft που ήταν η σκηνή με τη λειτουργία S. Επίσης, θα ανταγωνιστεί άμεσα τα Chromebook που χρησιμοποιούνται σε πολλά σχολεία. Καθώς είναι πιο απλό στη χρήση, έχουν καταργηθεί πολλές σύνθετες λειτουργίες των Windows 11. Έρχεται με πολλές αλλαγές και φυσικά μια νέα ταπετσαρία των Windows 11 SE που ονομάζεται «Bloom».

 

Ταπετσαρίες Windows 11 SE

Η Microsoft στοχεύει στην εκπαιδευτική αγορά με τα Windows 11 SE. Σύντομα θα υπάρξει μια σειρά από συσκευές χαμηλού κόστους που θα έρχονται με προεγκατεστημένα τα Windows 11 SE. Μιλώντας για τα Windows 11 SE στην εξατομίκευση, τότε έρχεται με μια νέα ταπετσαρία. Ο σχεδιασμός της νέας ταπετσαρίας των Windows 11 SE είναι κάπως παρόμοιος με την ταπετσαρία Flow από τα Windows 11. Ένα πράγμα που την κάνει διαφορετική και ελκυστική είναι η επιλογή διαφορετικών χρωμάτων σε διαφορετικά επίπεδα. Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στην ταπετσαρία των Windows 11 SE, τότε ρίξτε μια ματιά στην ενότητα προεπισκόπησης.


 

Windows 11 SE Wallpaper Preview

 

Λήψη ταπετσαριών των Windows 11 SE

Τώρα γνωρίζετε τα Windows 11 SE και τη σχεδίαση ταπετσαρίας του. Και αν σας αρέσει το νέο Bloom Wallpaper από τα Windows 11 SE, τότε μπορείτε να το κατεβάσετε από αυτήν την ενότητα. Η ταπετσαρία των Windows 11 SE είναι διαθέσιμη σε ανάλυση 2733 x 1538 pixel. Και ναι είναι διαθέσιμο σε υψηλή ποιότητα. Για να κατεβάσετε την ταπετσαρία των Windows 11 SE, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους Google Drive. Η νέα ταπετσαρία Bloom θα είναι επίσης διαθέσιμη στην επίσημη εφαρμογή PhoneWalls.

Μόλις το κατεβάσετε, μεταβείτε στον φάκελο λήψεων, επιλέξτε την ταπετσαρία που θέλετε να ορίσετε στο Smartphone σας ή σε άλλες συσκευές. Ανοίξτε το και, στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του μενού με τις τρεις κουκκίδες για να ορίσετε την ταπετσαρία. Αυτό είναι.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram