Αναφέρεται ότι η Epic θα δίνει ένα μυστηριώδες παιχνίδι κάθε μέρα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, συνολικά 15 παιχνίδια, ξεκινώντας σε λίγη ώρα!

Μοίρασε την γνώση...

Τα δωρεάν παιχνίδια της Epic αυτή την εβδομάδα είναι τα “Godfall Challenger Edition” και “Prison Architect”. Αλλά εκτός από αυτά τα δύο παιχνίδια, δίπλα ακριβώς υπάρχει ένα εικονίδιο που μας λέει ότι σε 3 ημέρες και κάτι θα ξεκλειδώσει και κάτι άλλο!

banner

Έτσι όταν πάτε στη σελίδα της Epic, βλέπετε ουσιαστικά αυτό

Διαφήμιση

Σύμφωνα με τον χρήστη του Dealabs, Billbill-Kun, το κατάστημα Epic θα προσφέρει δωρεάν ένα παιχνίδι μυστηρίου κάθε μέρα από τις 16 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Google news

Το iTechNews.gr έμαθε ότι ο πληροφοριοδότης αποκάλυψε με ακρίβεια τη δωρεάν σειρά PS+ τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και το παιχνίδι συνδρομής Xbox Gold τον Δεκέμβριο.

Redmagic WW Cubot WW

Ο πληροφοριοδότης είπε ότι το πρώτο δωρεάν παιχνίδι θα είναι το Shenmue 3, αλλά δεν ανέφερε τo επόμενο στη συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών.

Επιπλέον, η έκτακτη είδηση αποκάλυψε επίσης ότι ο ελεύθερος χρόνος για τα πρώτα 14 παιχνίδια είναι μία ημέρα και ο χρόνος για το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι θα είναι μία εβδομάδα.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “Αναφέρεται ότι η Epic θα δίνει ένα μυστηριώδες παιχνίδι κάθε μέρα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, συνολικά 15 παιχνίδια, ξεκινώντας σε λίγη ώρα!”

  1. Kamui

    3 ΜΕΡΕΣ και κάτι ήθελες να πεις.

    1. Ευτύχης Κωνσταντουδάκης

      Σωστός….και το δείχνω στη φωτό….!

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram