Αποκτήστε ασύρματα ακουστικά από την NOKIA, από 20€ περίπου με το κουπόνι του Wiibuying!

Μοίρασε την γνώση...

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει ποια είναι η ΝΟΚΙΑ!? Μία από τις πιο παλιές εταιρείες, με κινητά που έχουν αφήσει όνομα για την φανταστική αντοχή τους, φυσικά κατασκεύαζε και κατασκευάζει και άλλα προϊόντα, όπως τ’ ασύρματα ακουστικά που έχω να σας προτείνω και θα βρείτε με το κουπόνι που μας έδωσε το Wiibuying από τα 20€ περίπου!

banner

 

NOKIA E3102 True Wireless Stereo Bluetooth 5.1 Earphones LED Digital Display Noise Cancelling Touch Control Headphones

Τ’ ασύρματα ακουστικά NOKIA E3102 είναι TWS. Έχουν ευαισθησία -42±3dB, αντίσταση 16Ω±15%, διάμετρο 13mm και εύρος απόκρισης 20 – 20000Hz. Έχουν μέγιστη έξοδο 5mW. Τ΄ ακουστικά φέρουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία 40mAh, ενώ η βάση φόρτισης φέρει μπαταρία χωρητικότητας 350mAh. Για να φορτιστούν πλήρως τ’ ακουστικά ή βάση θέλουν περίπου 2 ώρες. Η μπαταρία αντέχει για 5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής μέσω A2DP χρησιμοποιώντας τα επαναφορτιζόμενα ακουστικά και 20 ώρες συνολικά χρησιμοποιώντας την επαναφορτιζόμενη θήκη φόρτισης. τ’ ακουστικά υποστηρίζουν HSP, HFP, AVRCP, A2DP.

Διαφήμιση

 

Τ’ ασύρματα ακουστικά NOKIA E3102 TWS, μπορείτε να τα κάνετε δικά σας στην προνομιακή τιμή των €26.60, πατόντας το μπανεράκι παρακάτω και δίνοντας το κουπόνι W3OCBUY, όταν σας ζητηθεί.

Google news

 

 


 

 

NOKIA E3101 TWS Bluetooth 5.1 Wireless Earphone ENC Noise Cancelling 13mm Dynamic Earbuds Low Latency Headphones

Τ’ ασύρματα ακουστικά NOKIA E3101 είναι και αυτά TWS. Έχουν ευαισθησία -42±3dB, αντίσταση 16Ω±15%, διάμετρο 13mm Dynamic και εύρος απόκρισης 20 – 20000Hz. Έχουν μέγιστη έξοδο 3mW. Τ΄ ακουστικά φέρουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία 40mAh, ενώ η βάση φόρτισης φέρει μπαταρία χωρητικότητας 350mAh. Για να φορτιστούν πλήρως τ’ ακουστικά ή βάση θέλουν περίπου 2 ώρες. Η μπαταρία αντέχει για 5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής μέσω A2DP χρησιμοποιώντας τα επαναφορτιζόμενα ακουστικά και 20 ώρες συνολικά χρησιμοποιώντας την επαναφορτιζόμενη θήκη φόρτισης. τ’ ακουστικά υποστηρίζουν HSP, HFP, AVRCP, A2DP.

Geekmaxi Many GEOs Blackshark WW

Αποκτήστε τ’ ασύρματα επαναφορτιζόμενα ακουστικά Νokia E3101 από το Wiibuying στην προνομιακή τιμή των €20.77, πατόντας στο μπανεράκι από κάτω και μετά δίνοντας το κουπόνι 2FAllWII.

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram