Διαθέτουμε την πιο ακριβή κινητή τηλεφωνία στην Ευρώπη βάση έρευνας! Δείτε τι μας χρεώνουν και τι γίνεται αλλού!

Μοίρασε την γνώση...

Η ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, στην οποία δραστηριοποιούνται μόνο 3 πάροχοι δικτύων κινητής τηλεφωνίας (3-MNOs), κατατάχθηκε για άλλη μια φορά ως εξής η ακριβότερη αγορά κινητής τηλεφωνίας στην ΕΕ και ως μία από τις ακριβότερες αγορές στον κόσμο.

Geekbuying WW

Ακόμη και μετά την εξαίρεση του φόρου κινητής τηλεφωνίας οι ελληνικές ελάχιστες μηνιαίες τιμές των προγραμμάτων smartphone με 1, 3 ή 5 gigabytes ήταν οι υψηλότερες στην ΕΕ.

Διαφήμιση

Και ενώ οι ρυθμιστικές αρχές τηλεπικοινωνιών στις υπόλοιπες σφιχτές ολιγοπωλιακές αγορές της ΕΕ με 3 ΜΗΕ λαμβάνουν μέτρα για την αντιμετώπιση των αποτελεσματικών ανταγωνισμού – βλ. πρόσφατες 4 είσοδο του τελευταίου MNO στην Πορτογαλία2 και την απόφαση της ANACOM για το κοινωνικό τιμολόγιο (30 gigabytes για 6 EUR)3 -η ελληνική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών ΕΕΤΤ αρνείται και έχει κάνει ελάχιστα για να διορθώσει τις προφανείς αδυναμίες της αγοράς στην Ελλάδα.

Google news

 

Αναλυτικά στο συνημμένο PDF (ENG)

Geekmaxi Many GEOs Hekka

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram