ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ… Το “ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΤΗΝΑΚΙ” Gaming PC Build… Για Τον Unpakcman Junior. (VIDEO)

Μοίρασε την γνώση...

Θα μπω κατευθείαν στο ζουμί… Το συγκεκριμένο PC Build φτιάχτηκε για να είναι future proof και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που… όσα και να νομίζουμε πως ξέρουμε πήραμε την γνώμη και την γνώση του ειδικού… για να μπορείτε να έχετε μια εικόνα παραπάνω το πως και το γιατί…

Ο ειδικός σήμερα στην παρέα μας είναι ο IVO από το κανάλι Tech-It-Licious o οποίος είναι Μηχανικός Ηλεκτρονικών και υπολογιστικών συστημάτων και παρέα με τον Junior τους τελευταίους 6 μήνες έστησαν μαζί αυτό που θα δούμε σήμερα…

Οπότε θα σας αφήσω να δείτε το βίντεο και θα ήθελα να αγαλλιάσετε και να στηρίξετε το
Tech-It-Licious με μια εγγραφή, ένα like ή ένα σχόλιο.
Ο λόγος είναι απλός πρέπει να είμαστε άνθρωποι και να δίνουμε ο ένας το χέρι στον άλλον και όχι να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου… και κρατήστε το αυτό…

banner

Το Κανάλι Tech-It-Licious θα το βρείτε εδώ και ας τον βοηθήσουμε να “μεγαλώσει”: https://bit.ly/3qjfzVU

Διαφήμιση

 

Τα links για τα κομμάτια που χρησιμοποιήσαμε!!!

Google news

CPU : https://bit.ly/33P52Kx

ZTE Many GEOs Geekmaxi Many GEOs

Μητρική : https://bit.ly/3yN6loG

RAM : https://bit.ly/3GTx9pU


Τροφοδοτικό : https://bit.ly/3F9nxXH

Case : https://bit.ly/3FeGyIp

Kάρτα γραφικών : https://bit.ly/30KvfZt


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram