Η Blackview λανσάρει το πιο ασφαλές παιδικό της tablet 8 ιντσών, το Tab6 Kids με αποκλειστικές χαρές για παιδιά και εγγυημένη ασφάλεια!

Μοίρασε την γνώση...

Στις 9 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε το πρώτο tablet 8 ιντσών της Blackview, το Tab6, που φέρνει καλούς αριθμούς ανάπτυξης και ξεπέρασε τις πωλήσεις πολλών από τους ανταγωνιστές του. Βέβαια η Blackview προφανώς δεν θέλει να κρατήσει τίποτα που να την κρατήσει πίσω από τη θέση της στην αγορά αυτόν τον Νοέμβριο. Ως εκ τούτου, σήμερα η Blackview αποκαλύπτει ένα άλλο tablet 8 ιντσών——το Tab6 Kids, ένα αποκλειστικά σχεδιασμένο για παιδιά κάτω των 12 ετών, το ασφαλέστερο παιδικό tablet που βασίζεται κυρίως στον γονικό έλεγχο και τις τεχνολογικές ανακαλύψεις στον τρόπο με τον οποίο το tablet παρέχει ψυχαγωγία και πρακτική βοήθεια στη μάθηση. Αυτό κάνει τα παιδιά να βρίσκουν το tablet όχι μόνο ευχάριστο αλλά και ασφαλές για παιχνίδι. Αλλά στην πραγματικότητα πώς μπορούμε σ’ ένα tablet να το συνειδητοποιήσουμε αυτό; Για να μάθουμε, μια περαιτέρω ματιά σε αυτά που προσφέρει είναι απολύτως απαραίτητη.

banner

 

Τι κάνει το Tab6 Kids ένα tablet για παιδιά;

Το Tab6 Kids έχει σχεδιαστεί για να είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που να φέρνει στα παιδιά χαρά και διασκέδαση. Ως εκ τούτου, στο Tab6 Kids, στα παιδιά θα προσφέρονται άφθονες παιδικές εφαρμογές για να εξερευνήσουν είτε για μάθηση είτε για διασκέδαση. Υπάρχουν επίσης χρήσιμες λειτουργίες οθόνης και όμορφα θέματα που θα λατρέψουν με την πρώτη ματιά. Οι λεπτομέρειες παρατίθενται παρακάτω.

Διαφήμιση

1) Εκπαιδευτικά παιχνίδια ή Διασκεδαστικά βίντεο Όλα στο iKids

Μέσα στο Tab 6 Kids, η Blackview έχει αναπτύξει μια εφαρμογή που ονομάζεται iKids όπου υπάρχουν μυριάδες προεγκατεστημένες εφαρμογές με τις οποίες τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν παραμύθια, να ακούσουν δημοφιλή τραγούδια, να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά και εμπνευσμένα βίντεο, να καταγράψουν τις έξυπνες σκέψεις τους κ.λπ.

Google news

 

2) Μεγάλη οθόνη 8 ιντσών και πρακτικές λειτουργίες οθόνης

Η οθόνη 8 ιντσών του Tab6 Kids είναι ειδικά κατασκευασμένη για τα μικρά περίεργα μάτια των παιδιών, όχι πολύ μεγάλη αλλά αρκετά μεγάλη για να προσφέρει την κατάλληλη άνεση θέασης. Και μια τέτοια συμπαγής οθόνη υποστηρίζει ακόμη και χωρισμό στα δύο, που επιτρέπει στα παιδιά να εκτελούν δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα. Μπορούν να σχεδιάσουν φωτογραφίες ενώ παρακολουθούν μαθήματα σχεδίασης στο Youtube ή να κάνουν διαδικτυακά μαθήματα ενώ κρατούν σημειώσεις με το Memo. Επιπλέον, για να μειώσει την ενόχληση της κούρασης των ματιών λόγω της μακροχρόνιας χρήσης, η οθόνη του Tab6 Kids προσφέρει λειτουργία eBook που κάνει τα παιδιά να νιώθουν σαν να διαβάζουν ένα χάρτινο βιβλίο. Προσφέρει επίσης Dark Mode που επιτρέπει στα παιδιά να απολαμβάνουν μόνα τους τις ιστορίες πριν τον ύπνο χωρίς τη βοήθεια των γονιών τους.

Gshopper Many GEOs Atlas VPN

3) Πανέμορφο θέμα με προσανατολισμό τα παιδιά

Για να ενισχύσει τη συγκέντρωση των παιδιών στο Tab6 Kids, το tablet έχει ένα θέμα σε στυλ κινουμένων σχεδίων που αποτελείται από λεπτή ταπετσαρία τοίχου και εκλεπτυσμένα εικονίδια με ελκυστικές αποχρώσεις και μοτίβα, που κάνουν κάθε θέα στη διεπαφή απολαυστική και εμπνευσμένη.

 

Τι κάνει το Tab6 Kids πιο ασφαλές για παιχνίδι;

Γιατί το Tab6 Kid είναι το πιο ασφαλές tablet; Επειδή όχι μόνο υποστηρίζει τον γονικό έλεγχο, αλλά διαθέτει και λειτουργίες που βοηθούν τα παιδιά να είναι ασφαλή, όπως διπλό σύστημα πλοήγησης 4G, 4-σε-1, ισχυρό διπλό ηχείο Box, αντικραδασμική θήκη και αποδοτικό Unisoc T310. Εδώ είναι μερικές λεπτομέρειες αναλυτικά.


1) Αξιόπιστος Γονικός Έλεγχος

Ως παιδικό tablet, ο γονικός έλεγχος είναι ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό, καθώς υπάρχουν πιθανές προκλήσεις για τα παιδιά όταν πρόκειται να σερφάρουν στο διαδίκτυο. Επομένως, το Tab6 Kids παρέχει γονικό έλεγχο μέσω του iKids. Με τη βοήθεια του iKids, οι γονείς μπορούν να περιορίσουν τα παιδιά τους σε επιλεγμένες ασφαλείς εφαρμογές και ιστότοπους και να τα περιορίσουν σε κατάλληλο χρόνο χρήσης του tablet ή να ορίσουν χρόνο διαλείμματος για να αποφύγουν τον εθισμό. Οι γονείς μπορούν επίσης να δουν στατιστικές αναφορές για το τι κάνουν τα παιδιά. Με αυτόν τον τρόπο, οι γονείς μπορούν να απαγορεύσουν στα παιδιά την πρόσβαση σε κακές πληροφορίες στο διαδίκτυο και να εξασφαλίσουν την ασφαλή χρήση του tablet.

2) Dual 4G & Dual Wi-Fi

Το tablet υποστηρίζει διπλή ζώνη 2.4G και 5G Wi-Fi, ενώ έχει και διπλή υποδοχή κάρτας SIM 4G, που σημαίνει ότι οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να βρίσκονται πάντα σε επαφή μεταξύ τους οπουδήποτε.

3) Πλοήγηση 4 σε 1

Αποστολή με ένα σύστημα πλοήγησης τέσσερα σε ένα, συμπεριλαμβανομένων των GPS, GLONASS, Beidou και Galileo, το Tab6 Kids θα οδηγήσει τα παιδιά στο σπίτι εάν χαθούν σε ένα άγνωστο μέρος.

4) Ηχεία Dual Box

Εξοπλισμένο με διπλά ηχεία Box, το Tab6 Kids παρέχει καθαρό και απαλό ήχο, ο οποίος μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο βλάβης της ακοής λόγω της μακροχρόνιας χρήσης των ακουστικών.

5) Προστατευτική Αντικραδασμική Θήκη

Το Tab6 Kids συνδυάζεται με μια θήκη κατά της πτώσης που είναι κατασκευασμένη από EVA υψηλής πυκνότητας, ένα εύκαμπτο και μαλακό υλικό που εμφανίζεται συχνά στις προστατευτικές θήκες iPad. Η θήκη EVA προστατεύει το Tab6 Kids από θραύση που προκαλείται από τυχόν απροσδόκητες πτώσεις στις περισσότερες περιπτώσεις. Το Tab6 Kids θα παραμείνει ασφαλές και νέο καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν. Επιπλέον, η θήκη, η οποία διατίθεται σε δύο χρώματα, συγκεκριμένα, Blue Donut και Pudding Pink, είναι εξοπλισμένη με βάση στήριξης στο πίσω μέρος για να βοηθά το tablet να σηκώνεται έτσι ώστε τα παιδιά να μην υποφέρουν από πόνο στον αυχένα ή κόπωση των χεριών κατά τη χρήση.

6) Αποτελεσματικό Unisoc T310

Το Tab6 Kids αντλεί ενέργεια από το 4G τετραπύρηνο Unisoc T310 που διαθέτει διαδικασία 12 nm και βελτιωμένο αλγόριθμο και μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας. Αυτό μπορεί να προσφέρει ισχυρή υποστήριξη για όλη την ασφαλή λειτουργία του Tab6 Kids.

Μπαταρία & Λειτουργικό Σύστημα

1) Μπαταρία 5580 mAh

Το Tab6 Kids διατίθεται με μπαταρία 5580 mAh που θα παρέχει αρκετή ενέργεια όλη την ημέρα χωρίς την ταλαιπωρία της συχνής φόρτισης.

2) Αναβαθμισμένο Doke OS_P 2.0 βασισμένο στο Android 11

Η Blackview έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την επιδίωξη της ρευστότητας του λειτουργικού της συστήματος, εξού και το Doke OS_P2.0 που βασίζεται στο Android 11. Οι χρήστες θα έχουν πιο ομαλή λειτουργία καθώς και αναβαθμισμένες διεπαφές, όπως επανασχεδιασμένο Ρολόι και ρυθμίσεις.

Τιμή & Διαθεσιμότητα

Η Blackview προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στο Tab6 Kids που κοστίζει μόνο 129,99 (μείωση από 159,99) σε αυτήν τη σελίδα εκπτώσεων από τις 6 έως τις 26 Δεκεμβρίου. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα.

Μετά από μια τόσο λεπτομερή εισαγωγή, είναι προφανές ότι το Tab6 Kids ανταποκρίνεται πραγματικά σε αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι——ένα πιο ασφαλές και απολαυστικό παιδικό tablet που προσφέρεται σε λογική τιμή. Για όσους δεν έχουν χρήματα ενώ θέλουν να αγοράσουν ένα νέο tablet για τα παιδιά τους ως δώρο φεστιβάλ, το Tab 6 Kids είναι απολύτως μια αξιοπρεπής επιλογή.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram