Η Nokia Mobile απέστειλε σχεδόν 3 εκατομμύρια smartphone το τρίτο τρίμηνο του 2021

Μοίρασε την γνώση...

Η Counterpoint Research κυκλοφόρησε την αναφορά της αγοράς κινητής τηλεφωνίας για το τρίτο τρίμηνο του 2021. Το infographic που μπορείτε να ελέγξετε εδώ, δείχνει ότι η αγορά smartphone αυξήθηκε κατά 6% σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο, αλλά μειώθηκε κατά 6% σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2020.

Η BBK παρέμεινε ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone όταν συνδυάζονται τα μερίδια αγοράς όλων των εμπορικών σημάτων της – κατέχοντας το 25% των αποστολών. Η Samsung ήταν η μεγαλύτερη ατομική μάρκα με μερίδιο αγοράς 20%, ακολουθούμενη από την Apple (14%) και τη Xiaomi (13%).

Όσον αφορά την Nokia Mobile, η Counterpoint μας απάντησε ότι οι Φινλανδοί απέστειλαν σχεδόν 3 εκατομμύρια smartphones – αντιπροσωπεύοντας αύξηση 12% σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2021 και αύξηση 37% σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2020. Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει ότι η Nokia Mobile διατήρησε τη 14η θέση στους παγκόσμιους κατασκευαστές smartphone σειρά κατάταξης. Σχολιάζοντας την ανάπτυξη, η Counterpoint είπε: «Η ανάπτυξη στην αγορά των smartphone οδηγήθηκε από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική, όπου επωφελείται από την έξοδο της LG».

Όσον αφορά τα τηλέφωνα με δυνατότητες, το Nokia Mobile παρέμεινε ο 2ος μεγαλύτερος προμηθευτής που αποστέλλει περίπου 10 εκατομμύρια τηλέφωνα με χαρακτηριστικά το τρίτο τρίμηνο του 2021. Συνδυαστικά, η Nokia Mobile απέστειλε σχεδόν 13 εκατομμύρια τηλέφωνα, καθιστώντας τους Φινλανδούς τον 11ο μεγαλύτερο προμηθευτή τηλεφώνων στον πλανήτη. Πρόκειται για πτώση 2 θέσεων σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Φέτος η Nokia Mobile γιόρτασε τα 5 χρόνια από την είσοδό της στην αγορά τηλεφώνων και μπορούμε να συμφωνήσουμε, κοιτάζοντας επίσης το παραπάνω γράφημα, ότι αυτό το ταξίδι μέχρι στιγμής θα μπορούσε να είχε καλύτερα αποτελέσματα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com