Η Nvidia χαρίζει φοβερούς υπολογιστές με θέμα το Matrix σε τρεις τυχερούς νικητές! Πως θα πάρετε μέρος!

Μοίρασε την γνώση...

Είναι σχεδόν αδύνατο να πάρετε στα χέρια σας μια κάρτα γραφικών Nvidia τρέχουσας γενιάς, παρόλο που έχει κυκλοφορήσει εδώ και ένα χρόνο. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας για να αποκτήσετε έναν υπολογιστή παιχνιδιών με θέμα το Matrix που χαρίζει η Nvidia με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του Matrix Resurrections. Πέντε επιλαχόντες θα λάβουν ένα θεματικό backplate για το GeForce RTX 3080 Ti (περιλαμβάνεται επίσης GPU).

banner

Το giveaway ξεκινά αμέσως (15 Δεκεμβρίου 2021) και θα διαρκέσει έως τις 22 Δεκεμβρίου. Οι χρήστες μπορούν να εισέλθουν μέσω των κοινωνικών καναλιών της Nvidia (Facebook, Instagram και Twitter) και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Ωστόσο, μόνο κάτοικοι ορισμένων χωρών μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το δώρο. Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο της Nvidia για τις πλήρεις λεπτομέρειες. Υπόψιν, μέρος στο giveaway μπορούν να πάρουν και όσοι μένουν Ελλάδα!

Οι Digital Strom, NZXT και Staszek “Tips” Wiertelak θα κατασκευάσουν τους τρεις εν λόγω υπολογιστές. Και οι τρεις εκδόσεις θα διαθέτουν λίγο πολύ το ίδιο υλικό με μερικές μικρές τροποποιήσεις εδώ και εκεί. Ο υπολογιστής της Digital Storm (Backup Operator) θα έχει GeForce RTX 3080 Ti και Ryzen 9 5950x. Ο Nebuchadnezzar του NZXT θα χρησιμοποιήσει την ίδια κάρτα γραφικών, αλλά θα υποβαθμίσει την CPU σε Ryzen 7 5800x. Τέλος, το The Breacher θα τρέξει ένα Ryzen 9 3950x προηγούμενης γενιάς και ένα GeForce RTX 3090.

Google news

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Cubot WW Goboo [CPS] Many GEOs


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram