Η Razer κατασκεύασε έναν ανεμιστήρα ψύξης MagSafe για παίκτες iPhone

Μοίρασε την γνώση...

Παίζετε αρκετά παιχνίδια για κινητά ώστε το τηλέφωνό σας να ζεσταίνεται στο άγγιγμα; Μάλλον όχι, αλλά η Razer σας έχει καλύψει, ανεξαρτήτως. Σύμφωνα με το iMore, η Razer κυκλοφόρησε ένα Phone Cooler Chroma, στα $60, που υπόσχεται να διατηρήσει το κινητό σας δροσερό. Υπάρχει μια έκδοση με σφιγκτήρα για τηλέφωνα Android και παλαιότερα iPhone, αλλά ο πρωταγωνιστής της έκθεσης είναι το μοντέλο MagSafe, που δεν θα βλάψει τη σχεδίαση του iPhone 12 ή 13 σας.

banner

Ως αξεσουάρ της Razer, μπορείτε να περιμένετε τον φαινομενικά υποχρεωτικό φωτισμό RGB (ελεγχόμενο μέσω Bluetooth) καθώς και έναν ανεμιστήρα υψηλής ισχύος επτά λεπίδων που παραμένει αθόρυβος στα 30dB περίπου. Ωστόσο, να είστε έτοιμοι να παραμείνετε κοντά σε πρίζες, καθώς θα χρειαστεί να συνδέσετε έναν φορτιστή USB-C είτε χρησιμοποιείτε MagSafe είτε όχι.

Το Phone Cooler Chroma είναι διαθέσιμο τώρα.

Google news

Το ερώτημα, φυσικά, είναι αν θα επωφεληθείτε ή όχι από αυτό εξαρχής. Τα σύγχρονα τηλέφωνα ζεσταίνονται και μπορούν να μειώσουν την απόδοση κάτω από παρατεταμένα μεγάλα φορτία, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πόσο πιο δροσερό θα γίνει το τηλέφωνό σας όταν ο ανεμιστήρας βρίσκεται έξω από το κινητό σας.

Lightinthebox WW Redmagic WW

Υπάρχει επίσης το απλό θέμα της ανάγκης. Θέλετε πραγματικά έναν ενσύρματο ανεμιστήρα μόνο για αύξηση της απόδοσης στο Genshin Impact ή στο PUBG Mobile;

Αυτό μπορεί να μην είναι εντελώς τραβηγμένο, ωστόσο – τα τηλέφωνα παιχνιδιών με περίτεχνη ψύξη έχουν κοινό σε χώρες όπως την Κίνα και ο θαυμαστής της Razer κάνει αυτή την υπερβολή διαθέσιμη σε ένα ευρύτερο κοινό.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram