Η σκηνοθέτης της ταινίας μιλάει για επόμενο Matrix

Μοίρασε την γνώση...

ταινία «The Matrix Resurrections» κάνει σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες και αρκετοί ήδη αναρωτιούνται εάν αυτό θα είναι το πρώτο μέρος μιας νέας τριλογίας, όπως γίνεται με τα μεγάλα φραντσάιζ.

banner

Την απάντηση έσπευσε να δώσει η ίδια η σκηνοθέτης της ταινίας, Λάνα Γουατσόφσκι, στο Associated Press όταν την ρώτησαν αν θα πρέπει να αναμένουμε νέες περιπέτειες του Νίο και της Τρίνιτι. Η απάντηση της ήταν ένα απλό και ξεκάθαρο «όχι».

Θα υπάρξει επόμενο Matrix; Η σκηνοθέτης της ταινίας απαντά
Όπως έχει εξηγήσει και στο παρελθόν, έκανε την συγκεκριμένη ταινία ως παρηγοριά για τον θάνατο των γονιών της. «Ποτέ δεν με ενδιέφερε, ως ιδέα, να συνεχίσω το franchise του “Matrix”. Αλλά μετά πέρασα μια αρκετά δύσκολη περίοδο στην ζωή μου καθώς οι δυο μου γονείς αρρώστησαν βαριά και από τότε όλα ήταν βυθιοσμένα διαρκώς σε μια θλίψη. Πέθανε ο πατέρας μου και μετά πέθανε ένας φίλος μου και μετά πέθανε η μητέρα μου. Δεν ήξερα πώς να επεξεργαστώ αυτό το είδος θλίψης», είχε πει για τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της.

Google news

 

«Γνωρίζαμε ότι η ζωή τους πρόκειται να τελειώσει και όμως ήταν πολύ δύσκολο. Και τότε η φαντασία άρχισε να μπαίνει στον εγκέφαλό μου και ένα βράδυ έκλαιγα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και ξαφνικά ο εγκέφαλός μου έσκασε όλη αυτή την ιστορία».

Zaful WW Dresslily WW

«Δεν μπορούσα να έχω τη μαμά και τον μπαμπά μου, αλλά ξαφνικά είχα τον Νίο και την Τρίνιτι, αναμφισβήτητα τους δύο πιο σημαντικούς χαρακτήρες στη ζωή μου».

Ήταν αμέσως παρηγορητικό να έχω ξανά αυτούς τους δύο χαρακτήρες ζωντανούς, τόσο απλά. Είναι απλό, και αυτό κάνει η τέχνη και αυτό κάνουν οι ιστορίες, μας παρηγορούν. Και είναι σημαντικές».Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram