Η Xiaomi θέλει να δημιουργήσει τις δικές της οθόνες

Μοίρασε την γνώση...

Την Τετάρτη, ο διάσημος κινέζος κατασκευαστής οθονών Tianma Microelectronics ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με τη Xiaomi για τη δημιουργία εργαστηρίου για την ανάπτυξη νέων οθονών. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα πρέπει να είναι η εμφάνιση νέων ελαφριών και λεπτών πάνελ που εμφανίζουν εικόνες υψηλής ποιότητας με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

banner

 

Η Xiaomi θέλει να δημιουργήσει τις δικές της οθόνες

Υποτίθεται ότι το επίκεντρο θα δοθεί κυρίως στην ανάπτυξη ευέλικτων οθονών OLED, οι οποίες θα βρουν την εφαρμογή τους σε κορυφαίες συσκευές. Το εργαστήριο θα συνεργαστεί απευθείας με την αλυσίδα του κλάδου, από την εξόρυξη έως τη διύλιση, για να ενισχύσει τις δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας. Αυτό θα συντομεύσει τον κύκλο ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και θα επιταχύνει την προώθηση νέων προϊόντων στη μαζική παραγωγή.

Διαφήμιση

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Tianma Microelectronics είπε επίσης ότι το εργαστήριο θα λειτουργήσει σε περισσότερα από απλά πάνελ smartphone. Το εργαστήριο θα αρχίσει να αναπτύσσει οθόνες και για άλλα ηλεκτρονικά είδη, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες όσον αφορά τα gadget για τα οποία θα δημιουργηθούν.

Google news

 

Το επόμενο XIAOMI 12 εμφανίστηκε σε υψηλής ποιότητας αποδόσεις

Η κυκλοφορία των εμβληματικών smartphone Xiaomi 12 θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Σήμερα, ένας αξιόπιστος χρήστης, γνωστός ως OnLeaks, μοιράστηκε renders του βασικού Xiaomi 12, με βάση τα σχέδια CAD της συσκευής.

Tomtop WW ZTE Many GEOs

Τα renders δείχνουν ένα αρκετά τυπικό σχέδιο. Η κύρια μονάδα κάμερας, η οποία συνδυάζει τους φακούς τριών αισθητήρων και ένα διπλό φλας LED, είναι κατασκευασμένη με τη μορφή ενός μικρού ορθογωνίου που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία. Σύμφωνα με διαρροές, ο κύριος αισθητήρας θα διαθέτει ανάλυση 50 megapixel.

Όσον αφορά την οθόνη, το Xiaomi 12 θα λάβει οθόνη 6,2 ιντσών, η οποία είναι μάλλον μικρή για τα σύγχρονα πρότυπα. Θυμίζουμε ότι το Xiaomi Mi 11 που παρουσιάστηκε στα τέλη του περασμένου έτους έχει πάνελ 6,81 ιντσών. Η οθόνη του smartphone θα λάβει ανάλυση Full HD +. και η αριστερή και η δεξιά πλευρά του θα έχουν καμπυλότητα, όπως το προηγούμενο μοντέλο.


Επίσης, το Xiaomi 12 έχει πιστοποιηθεί με γρήγορη φόρτιση 67W. Επιπλέον, περιμένουμε να διαθέτει μπαταρία 4500mAh. Το Xiaomi 12 Pro θα έρχεται με μπαταρία 5000mAh με υποστήριξη για φόρτιση 100W.

Το Xiaomi 12 θα τρέχει στην τελευταία κορυφαία πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Το κόστος του smartphone είναι ακόμα άγνωστο. Ωστόσο, σίγουρα θα λάβουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα ναυαρχίδα smartphone της Xiaomi τις επόμενες ημέρες.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram