Ο Σκλαβενίτης επεκτείνεται!

Μοίρασε την γνώση...

Οι τελευταίες κινήσεις του Σκλαβενίτη, έχουν γίνει θέμα συζήτησης στην αγορά.

banner

Ο Όμιλος προχωρά στην απορρόφηση της εταιρείας Κρόνος Καρακίτσος. Πρόκειται, σύμφωνα με το capital.gr, για μία επιχείρηση, της οποίας ο Σκλαβενίτης διατηρεί το 100% των μετοχών, ωστόσο μέχρι πρότινος είχε ξεχωριστό ΑΦΜ και λειτουργούσε λογιστικά ως αυτόνομη επιχειρηματική οντότητα, κάτι που πλέον αλλάζει.

Να σημειωθεί ότι ως επιχείρηση, η Κρόνος είχε σταματήσει ήδη από το 2020 να λειτουργεί ως οντότητα λιανικής, καθώς η μοναδική της δραστηριότητα αφορούσε στην εκμίσθωση των καταστημάτων της προς την μητρική εταιρεία, Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, δεδομένου ότι η τελευταία εταιρική χρήση κατά την οποία διατηρούσε δραστηριότητα λιανικής ως Κρόνος Καρακίτσος ήταν αυτή του 2019.

Google news

Το τοπικό δίκτυο καταστημάτων της Κρόνος πέρασε στον έλεγχο των Ελληνικών Υπεραγορών Σκλαβενίτης στα μέσα Ιουλίου του 2019, όταν υπεγράφη συμφωνία μεταξύ της αλυσίδας και της οικογένειας Καρακίτσου, για την εξαγορά του υπολειπόμενου 45% από την ΕΥΣ, καθώς ήδη το 55% ήταν στην κατοχή του Σκλαβενίτη.

Blackshark WW Govee Many GEOs

Θυμίζουμε ότι μεταξύ των ενδιαφερομένων για την απόκτηση του συγκεκριμένου 45% ήταν και η αλυσίδα Bazaar, ωστόσο η συμφωνία σε αυτήν την περίπτωση δεν προχώρησε. Σε ό,τι αφορά το αρχικό 55% που είχε στην κατοχή του ο Σκλαβενίτης, πριν τελικά προβεί στην πλήρη απόκτηση της πατρινής επιχείρησης, προήλθε από την εξαγορά του Μαρινόπουλου καθώς, η εν λόγω μετοχική συμμετοχή ανήκε προηγουμένως στην οικογένεια Μαρινόπουλου. Μάλιστα η πλευρά Μαρινόπουλου είχε προσπαθήσει να αποκτήσει και το υπόλοιπο 45% χωρίς ωστόσο να εξοφληθεί ποτέ το τίμημα για την εξαγορά του, γι’ αυτό και το ποσοστό παρέμεινε τότε στην οικογένεια Καρακίτσου.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.



Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram