“The Πακέτα time” Part 2… Vol2… Ρεύμα Από Τον Ήλιο, Ζέστη Από Την Xiaomi… και Τροφοδοσία!!!

Μοίρασε την γνώση...

Συχνά πυκνά… κάνω τέτοια βίντεο με μπόλικα πακέτα που δεν χρίζουν ιδιαίτερης παρουσίασης για να κάμουμε ένα βίντεο μόνο του… αλλά από την άλλη πλευρά όμως δεν βλέπουμε πως δουλεύουν κι αν τελικά κάνουν την δουλειά για την οποία αγοράστηκαν.

banner

Έτσι ξεπήδησε η ιδέα του “The Πακέτα time” κάνοντας και σήμερα το Part 2 που χωρίστηκε σε 2 μέρη… και το Vol. 2 θα δούμε σήμερα και ίσως να είναι Η άλλη όψη των λέξεων “Unpacking – Unboxing” αφού προσπαθώ να σας περάσω και λίγο από Review μέσα. Μια δεύτερη ματιά δηλαδή πάνω σε χρήση…

Διαφήμιση

Πάμε να ανοίξουμε τα πακέτα πας και μην ξεχνάς αν σου άρεσε αυτό που είδες, ένα Like και ένα Share βοηθάει πολύ.

Google news

Για όποιον θέλει να τα τσεκάρει ή να κάνει δικά του κάποια από τα προϊόντα…
Με την σειρά παρουσίασης…

Redmagic WW banner

Το τροφοδοτικό της παρουσίασης είναι σε αναμονή στοκ και δεν μπορούμε να πάρουμε κουπόνι.
Μπορείτε να το δείτε εδώ: https://bit.ly/3orDEK6

ΟΜΩΣ… Αντίστοιχο με μόνη διαφορά την μικρο-ρύθμιση (Fine) Volt – amp..
TOPSHAK K3010D 4 Digits LED Display 110V/220V 30V 10A Adjustable DC Power Supply Switching Regulated Power Supply σε τιμή;;; 40,83€ από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood σε Promo και χωρίς καμία κουβέντα για τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://bit.ly/3EuEc7M


Μετά το “Χώσιμο” για την έλλειψη κατευθείαν καλωδίου φόρτισης για το Power station μας έδωσαν τιμή που πραγματικά ξεχνάς τα πάντα… (σχεδόν μόνο το Solar panel αγοράζεις σε αυτά τα χρήματα)

XMUND 155WH(14Ah/11.1V)Power Station with 100W 18V Solar Panel Emergency Energy Supply Set for Outdoor Camping Travelling σε τιμή;;; 159,41€ από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood με κουπόνι BGfc59b0 και χωρίς καμία κουβέντα για τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://bit.ly/3EtDnfB

Για τον Θερμοπομπό, αφήνω το Link μόνο για να to τσεκάρετε… η τιμή είναι κατά 15€ χαμηλότερη από την χαμηλότερη της Ελλάδας (με τα μεταφορικά) και η επιλογή είναι δική σας…

Smartmi DNQ04ZM Electric Heater White Fast Handy Heaters for Home Room Adjustable Three Gears 900W 1300W 2200W Silent σε τιμή;;; 80,58€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Γερμανική αποθήκη του Cafago σε Promo και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://bit.ly/3lz6uGP

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία.
α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι (εάν υπάρχει).
β) Πατάς το link.
γ) Επιλέγεις χρώμα, αποθήκη κτλ
δ) Πατάς buy now
ε) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply
στ) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
ζ) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι
θέλεις, άρα το φθηνότερο)
η) Πατάς place order και πληρώνεις

 

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram