Τα Samsung Galaxy Buds+ και Pro αποκτούν νέα δυνατότητα στην τελευταία ενημέρωση firmware

Μοίρασε την γνώση...

Η Samsung είναι αρκετά καλή στο να υποστηρίζει το παλιό της υλικό και τα Buds δεν αποτελούν εξαίρεση. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί νέο υλικολογισμικό για τα Samsung Galaxy Buds+ και Samsung Galaxy Buds Pro, τα οποία προσθέτουν μια χρήσιμη νέα δυνατότητα.

banner

Εκτός από τις συνήθεις βελτιώσεις σταθερότητας και αξιοπιστίας του συστήματος, το Galaxy Buds+ (έκδοση υλικολογισμικού R175XXU0AUK1) και το Galaxy Buds Pro (έκδοση υλικολογισμικού R190XXU0AUK1) αποκτούν μια νέα δυνατότητα – τη δυνατότητα ανίχνευσης εάν φοράτε το ακουστικό σας κατά τη διάρκεια μιας κλήσης και στη συνέχεια ενεργείτε σωστά.

Αυτό θα επέτρεπε, για παράδειγμα, μια κλήση να μεταβεί από τ’ ακουστικά στο κινητό σας όταν αφαιρείτε τ’ ακουστικά από το αυτί σας.

Google news

Το υλικολογισμικό κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στη Νότια Κορέα και αναμένεται να φτάσει στον υπόλοιπο κόσμο σε λίγες εβδομάδες.

Banggood WW Wondershare WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram