Το DJI Mavic 3 λαμβάνει υποσχόμενες λειτουργίες στην ενημέρωση υλικολογισμικού μαζί με μια νέα εφαρμογή DJI Fly

Μοίρασε την γνώση...

Όταν η DJI ανακοίνωσε τα Mavic 3 και Mavic 3 Cine τον περασμένο μήνα, το έκανε χωρίς να ενεργοποιήσει τα πλήρη σετ χαρακτηριστικών τους. Αντίθετα, η εταιρεία δήλωσε ότι τα τελευταία της drones θα λάβουν περισσότερες δυνατότητες τον Ιανουάριο του 2022 μέσω μιας ενημέρωσης υλικολογισμικού. Ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες περιλάμβαναν υποστήριξη βίντεο 120 FPS και ανίχνευση αντικειμένων APAS 5.0.

Ωστόσο, η DJI παρέδωσε την υποσχεθείσα ενημέρωση υλικολογισμικού της έναν μήνα νωρίτερα, η οποία έρχεται μαζί με μια ενημερωμένη εφαρμογή DJI Fly. Όπως δείχνει το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, το Mavic 3 υποστηρίζει πλέον FocusTrack, HyperLapse και MasterShots, μεταξύ άλλων αλλαγών.

Διαφήμιση

Αντίστοιχα, το Mavic 3 Cine μπορεί επιτέλους να τραβάει σε RAW. Επιπλέον, η DJI ισχυρίζεται ότι έχει βελτιστοποιήσει την αποφυγή εμποδίων του drone και τη λειτουργικότητα επιστροφής στο σπίτι (RTH). Δυστυχώς, μια λειτουργία πανοράματος, QuickShots και QuickTransfer δεν θα φτάσουν για το Mavic 3 μέχρι τον επόμενο μήνα.

Google news

Το υλικολογισμικό v01.00.0400 και η έκδοση 1.5.4 της εφαρμογής DJI Fly μπορούν να ληφθούν τώρα. Ωστόσο, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή DJI Fly στην πιο πρόσφατη έκδοσή της πριν αναβαθμίσετε το Mavic 3 ή το Mavic 3 Cine.

Atlas VPN Blackshark WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram