Αποκτήστε ασύρματο φορτιστή Xiaomi 55W στα 30€ από το Wiibuying για να μην περιορίζεστε από καλώδια στη φόρτιση!

Μοίρασε την γνώση...

Το θέμα φόρτισης είναι για πολύ κόσμο μία ταλαιπωρία. Να βρεις το καλώδιο, να έχει το σωστό βύσμα και να μην είναι άλλου κινητού ή συσκευής, να το συνδέσεις στη πρίζα, να το συνδέσεις στο κινητό…ουφ κουράστηκα! Ενώ με την ασύρματη φόρτιση, απλά το ακουμπάς πάνω στη συσκευή και τέρμα, με μία κίνηση. Και εάν έχεις μία συσκευή από την Xiaomi με 55W δυνατότητας ασύρματης φόρτισης, τότε η φόρτιση είναι παιχνιδάκι…όλα αυτά με μόλις €30.76 χάρις το κουπόνι που σας έχω από το Wiibuying!

Ο ασύρματος φορτιστής θα χρειαστεί μόλις 40% για να φορτίσει το κινητό σας στο 100%, εφόσον υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση στα 55W. Φορτίστε πχ ασύρματα το Mi 10 “Extreme Commemorative Edition”, στο 100% σε 40 λεπτά, έχοντας έτσι μια ολόκληρη μέρα διάρκειας μπαταρίας. Φέρει ιδανική γωνία κλίσης. Η συνολική του εμφάνιση είναι απλή, συμπαγής και εργονομική, δίνοντας σας την δυνατότητα να επεξεργάζεστε πληροφορίες κατά τη φόρτιση. Φέρει ενσωματωμένο αθόρυβο ανεμιστήρα ψύξης. Ο ενσωματωμένος αθόρυβος ανεμιστήρας σε συνδυασμό με τον νέο σχεδιασμό αεραγωγών, δημιουργεί ενεργή απαγωγή θερμότητας, για να διασφαλιστεί ότι το τηλέφωνο δεν θα θερμαίνεται και θα κρατάει χαμηλές θερμοκρασίες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Φυσικά φέρει 6πλό έξυπνο μηχανισμό προστασίας:

Διαφήμιση
  1. Προστασία από αυξημένη ταση
  2. Προστασία από υπερφόρτιση
  3. Προστασία από υπερθέρμανση
  4. Προστασία από χαμηλή ταση
  5. Ανίχνευση ξένου σώματος
  6. Στατική Προστασία

Αποκτήστε τον ασύρματο φορτιστή Xiaomi 55W από το Wiibuying στα €30.76 με την χρήση του κουπονιού MICGWII.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

ChicMe WW Goboo [CPS] Many GEOs


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram