Apple: Η 3η δόση του εμβολίου κατά του COVID-19 πλέον θα απαιτείται

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple θεωρεί πλέον την ενισχυτική δόση του εμβολίου ενάντια στην ασθένεια COVID-19 εξαιρετικά σημαντική για την προστασία των εργαζομένων της και σύμφωνα με πληροφορίες, απαιτεί από τους υπαλλήλους της οι οποίοι εργάζονται στα κεντρικά γραφεία αλλά και στα καταστήματα της να υποβάλλουν αποδεικτικά στοιχεία (π.χ. πιστοποιητικό εμβολιασμού) ότι έκαναν την ενισχυτική δόση.

Το παραπάνω σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Verge προκύπτει από ένα εσωτερικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβαν οι υπάλληλοι της πρόσφατα.

Σύμφωνα με διάφορα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, όσα άτομα έκαναν τα εμβόλια των Pfizer-BioNTech και Moderna μπορούν να κάνουν την 3η ενισχυτική δόση πέντε μήνες μετά τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολιασμού τους. Όσοι έκαναν το εμβόλιο Johnson & Johnson που είναι μίας δόσης, μπορούν να κάνουν την ενισχυτική, 2η δόση, δύο μήνες μετά την 1η δόση.

Η ιστοσελίδα The Verge υποστηρίζει ότι οι εργαζόμενοι της Apple θα έχουν τέσσερις εβδομάδες για να συμμορφωθούν με την πολιτική της εταιρείας που καλεί τους εργαζομένους της να προχωρήσουν στην ενισχυτική δόση. Αν οι εργαζόμενοι της εταιρείας δεν λάβουν την ενισχυτική δόση εντός των χρονικών περιθωρίων, θα τους ζητηθεί να υποβάλλονται σε διαρκείς ελέγχους (τεστ) για την ασθένεια COVID-19 προτού εισέλθουν για εργασία σε κάποιο Apple Store, σε συνεργαζόμενο κατάστημα ή στα κεντρικά γραφεία της Apple από τις 15 Φεβρουαρίου.

«Λόγω της φθίνουσας αποτελεσματικότητας των πρώτων δόσεων του εμβολίου COVID-19 και της εμφάνισης παραλλαγών υψηλής μεταδοτικότητας όπως η Omicron, η ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά της ασθένειας COVID-19 είναι πλέον απαραίτητη για την προστασία από τη βαριά νόσηση» αναφέρει η Apple στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβαν οι υπάλληλοι της εταιρείας σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Verge.

Στην ηλεκτρονική επιστολή επίσης παρέχονται πληροφορίες για τους μη εμβολιασμένους υπαλλήλους της εταιρείας, οι οποίοι θα πρέπει να παρέχουν αρνητικό ράπιντ τεστ προτού εισέλθουν στον χώρο εργασίας τους από τις 24 Ιανουαρίου. Οι εργαζόμενοι επίσης που δεν έχουν υποβάλει στην εταιρεία το αποδεικτικό του εμβολιασμού τους θα πρέπει να συμμορφωθούν επίσης με την συγκεκριμένη πολιτική τεστ της εταιρείας.

Εκτός από την Apple, και η Meta, η μητρική εταιρεία των Facebook, WhatsApp και Instagram απαιτεί από τους υπαλλήλους της να έχουν λάβει την 3η ενισχυτική δόση του εμβολίου ενάντια στην ασθένεια COVID-19. Η Meta ζήτησε από τους υπαλλήλους της που δικαιούνται να λάβουν την ενισχυτική δόση ότι θα πρέπει να προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους πριν από τις 28 Μαρτίου προκειμένου να εισέλθουν στα κεντρικά γραφεία.

Επί του παρόντος, η Google δεν έχει αποκαλύψει αν απαιτεί από τους υπαλλήλους της να έχουν κάνει την 3η δόση του εμβολίου, ωστόσο έκανε γνωστό ότι θα απαιτήσει από τους υπαλλήλους της να έχουν κάνει μοριακό τεστ -π.χ. PCR- προτού εισέλθουν στα γραφεία της. Η Amazon από την άλλη δεν έχει απαιτήσεις από τους υπαλλήλους της, ωστόσο προσφέρει $40 σε καθέναν από τους 750 χιλιάδες εργαζομένους της στις Ηνωμένες Πολιτείες και μία ημέρα άδεια -άνευ αποδοχών- για να κάνουν την ενισχυτική δόση.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com