Ελλάδα: Ρεκόρ πωλήσεων super cars!

Μοίρασε την γνώση...

Διψήφιο αριθμό ταξινομήσεων κατάφεραν να σημειώσουν πολλές εταιρείες super cars στην χώρα μας την χρονιά που μας πέρασε.

banner

Την αγάπη των Ελλήνων καταναλωτών για τα super cars αλλά και τα πολύ ακριβά αυτοκίνητα επιδόσεων επιβεβαίωσαν και τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή τα οποία αφορούσαν στον Δεκέμβριο του 2021 αλλά και για ολόκληρη την προηγούμενη χρονιά.

Διαφήμιση

Μάλιστα μόνο τον Δεκέμβριο στην ελληνική αγορά πουλήθηκαν 45 super cars εκ των οποίων 1 Alpine, 1 Ferrari, 2 Lamborghini και 41 Porsche.

Google news

Σημειώστε πως στα παραπάνω στοιχεία δεν έχουν προσμετρηθεί δεκάδες γρήγορα μοντέλα από τις αυτοκινητοβιομηχανίες Mercedes-Benz (AMG), BMW M, Audi RS, VW R, Cupra, Volvo R, Alfa Romeo QV και άλλα γρήγορα μοντέλα άλλων εταιρειών τα οποία δεν διακρίνονται.

Govee Many GEOs Goboo [CPS] Many GEOs

Κατά τη διάρκεια όλου του 2021 πουλήθηκαν πάνω από 573 καινούρια ή εισαγόμενα μεταχειρισμένα supercars επιβεβαιώνοντας και την αγάπη που έχουν οι Έλληνες καταναλωτές για τα ακριβά και πολύ σπορ μοντέλα.

Ειδικότερα το 2021 διατέθηκαν 6 Alpine, 3 Aston Martin, 7 Bentley, 1 Corvette, 23 Ferrari, 22 Lamborghini, 1 Lotus, 15 Maserati, 3 McLaren , 487 Porsche και 5 Rolls Royce!


Σημειώστε πως απο τα παραπάνω εισήχθησαν στην Ελλάδα ως μεταχειρισμένα πάνω απο το 90% και αυτό λόγω της υπερβολικής και ανούσιας φορολογίας της Ελλάδας, στην αγορά τέτοιων αυτοκινήτων…

Συνολικά λοιπόν, το 2021, διατέθηκαν πάνω από 573 καινούρια ή εισαγόμενα μεταχειρισμένα super cars (ρεκόρ πωλήσεων 12ετίας) τα οποία απέκτησαν οι Έλληνες καταναλωτές (χωρίς επίσης να έχουν προσμετρηθεί τα γρήγορα μοντέλα της Mercedes-Benz (AMG), BMW M, Audi RS, VW R, Volvo R, Cupra, Alfa Romeo QV, κ.ά.)

Σημειώστε πως τo 2020 οι πωλήσεις super cars κινήθηκαν ανοδικά σε σχέση με το 2019 καθώς διατέθηκαν πάνω από 432 super cars εκ των οποίων 1 Alpine, 4 Aston Martin, 9 Bentley, 1 Bugatti, 16 Ferrari, 7 Lamborghini, 8 Maserati, 1 Lotus, 2 McLaren , 380 Porsche, 3 Rolls Royce.

Συνολικά τα τελευταία δύο χρόνια πέρασαν στα χέρια των Ελλήνων πέρασαν 1.005 υπεραυτοκίνητα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ιδιαίτερα καλά πάνε και οι πωλήσεις τον Γενάρη…

To 2019 επίσης οι πωλήσεις super cars κινήθηκαν ανοδικά σε σχέση με το 2018 καθώς διατέθηκαν πάνω από 237 super cars εκ των οποίων 2 Bentley, 8 Ferrari, 1 Lamborghini, 6 Maserati, 1 McLaren, 215 Porsche και 4 Rolls Royce.

To 2018 επίσης οι πωλήσεις super cars κινήθηκαν ανοδικά σε σχέση με το 2017 καθώς διατέθηκαν πάνω από 185 super cars εκ των οποίων 4 Bentley, 1 De Tomaso, 9 Ferrari, 1 Lamborghini, 14 Maserati και 156 Porsche.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram