Έρχεται το Xiaomi 12 Lite – Πήρε πιστοποίηση EEC

Τον Δεκέμβριο, η Xiaomi κυκλοφόρησε την τελευταία της ναυαρχίδα ψηφιακή σειρά, τη σειρά Xiaomi 12. Κατά την κυκλοφορία, η εταιρεία ανακοίνωσε τρία smartphone, συμπεριλαμβανομένων των Xiaomi 12, 12 Pro και 12X. Τώρα, υπάρχουν αναφορές ότι ένα τέταρτο μοντέλο, το Xiaomi 12 Lite είναι καθ’ οδόν. Σύμφωνα με το xiaomiui.net, αυτό το smartphone έχει λάβει πιστοποίηση EEC και ο αριθμός μοντέλου του είναι 2203129G. Από την ονομασία αυτής της συσκευής, θα είναι ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας. Οι προηγούμενες ψηφιακές σειρές Xiaomi έχουν επίσης το μοντέλο Lite. Η σειρά Xiaomi 10 και η σειρά Xiaomi 11 έχουν και τα δύο το μοντέλο lite. Αυτά τα smartphone είναι συνήθως λεπτά και ελαφριά.

Το Xiaomi 12 Lite μπορεί επίσης να συνεχίσει τον χαρακτήρα των προηγούμενων μοντέλων που είναι λεπτά και ελαφριά. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το Xiaomi 12 Lite θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή μεσαίας κατηγορίας. Το προηγούμενο Xiaomi 11 Lite έρχεται με το τσιπ Qualcomm Snapdragon 780G. Όσο για το Xiaomi 10 Lite, χρησιμοποιεί το τσιπ Qualcomm Snapdragon 765G. Επιπλέον, η θέση του στη μεσαία κατηγορία σημαίνει ότι η τιμή αυτού του smartphone θα είναι η φθηνότερη έκδοση της σειράς Xiaomi 12.


Ο ΚΩΔΙΚΟΣ MIUI ΕΚΘΕΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ XIAOMI 12 LITE ΚΑΙ ZOOM

Τον Οκτώβριο, υπήρχε μια αναφορά που αποκάλυψε την έκδοση Lite της σειράς Xiaomi 12. Η έκθεση υποστηρίζει ότι αυτή η έκδοση θα έχει τόσο κινεζικά όσο και παγκόσμια μοντέλα. Η αναφορά δείχνει ότι ο κωδικός MIUI αποκαλύπτει τρία μοντέλα της σειράς Xiaomi 12. Αυτά τα μοντέλα έρχονται με τις κωδικές ονομασίες “Munch”, “Taoyao” και “Zijin”. Το κωδικό όνομα “Taoyao” αντιστοιχεί στο Xiaomi 12 Lite ενώ το “Zijin” αντιστοιχεί στην Έκδοση Zoom. Αυτά τα smartphone θα έρχονται με το τσιπ Snapdragon 778G (SM7325). Επιπλέον, θα χρησιμοποιούν οθόνη ανάλυσης 1080P με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Αυτά τα smartphone θα διαθέτουν επίσης αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Όσο για το “Munch”, η αναφορά υποστηρίζει ότι αυτή η συσκευή θα είναι το Xiaomi 12T που αντιστοιχεί στη σειρά Redmi K50. Αυτό το smartphone θα διαθέτει οθόνη υψηλής ανανέωσης 1080P 120Hz, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη καθώς και Snapdragon 870 SoC. Το Xiaomi 12 Lite και στις δύο εκδόσεις (κινεζική και παγκόσμια) θα πρέπει να λάβει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση 2400 x 1080 pixel.


Από την ονομασία, φαίνεται ότι το Xiaomi 12 Lite Zoom θα διαθέτει κάποιου είδους δυνατότητα ζουμ. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτά τα smartphone. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Mi 12 Lite δεν θα είναι αποκλειστικό στην παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει επίσης μια κινεζική έκδοση, αλλά αυτό το κινέζικο μοντέλο θα είναι ελαφρώς καλύτερο. Η έκθεση ισχυρίζεται ότι η κινεζική έκδοση του Xiaomi 12 Lite θα έχει καλύτερες κάμερες από την παγκόσμια έκδοση. Ωστόσο, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές κάμερας αυτών των smartphone.

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα