Η εφαρμογή Your Phone των Windows 11 αποκτά μια νέα εμπειρία κλήσης

Μοίρασε την γνώση...

Η ικανότητα της εφαρμογής Τηλέφωνό σας να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις βελτιώνεται τώρα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 11. Για όσους δεν γνωρίζουν, η εφαρμογή “Τηλέφωνό σας” έλαβε πρόσφατα μια νέα σχεδίαση για να την εναρμονίσει με τη νέα αισθητική των Windows 11, η οποία περιλαμβάνει στρογγυλεμένες γωνίες και απαλή χρωματική παλέτα.

Η διεπαφή της εφαρμογής Τηλέφωνό σας βασίζεται στην υπάρχουσα σχεδίαση, αλλά συνοδεύεται από αρκετές μικρές αλλαγές. Για παράδειγμα, η ροή ειδοποιήσεων είναι πλέον καρφιτσωμένη στον αριστερό πίνακα και η Microsoft έχει μετακινήσει τη γραμμή που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε μηνύματα, φωτογραφίες, εφαρμογές και καρτέλες κλήσεων στο επάνω μέρος του παραθύρου.

Η νέα διεπαφή είναι πολύ πιο καθαρή και λιγότερο γεμάτη αίσθηση, ενώ σας φαίνεται επίσης οικείο αν χρησιμοποιείτε ενεργά την εφαρμογή Το τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή Τηλέφωνό σας εξακολουθεί να προσφέρει το ίδιο σύνολο λειτουργιών – τη δυνατότητα αποστολής ή ανάγνωσης μηνυμάτων κειμένου, διαχείρισης ειδοποιήσεων και πραγματοποίησης κλήσεων χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το πραγματικό τηλέφωνο.

Παρόλο που η προηγούμενη ενημέρωση αφορούσε αποκλειστικά σχεδιαστικές βελτιώσεις στη συνολική διεπαφή, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Microsoft δεν εργάζεται σε σημαντικές αλλαγές. Με το Windows 11 Build 22533, το τηλέφωνό σας αποκτά μια νέα εμπειρία κλήσεων.

Η ενημέρωση προεπισκόπησης ανανεώνει την οπτική διεπαφή για το παράθυρο διαλόγου τηλεφωνικών κλήσεων και η νέα διεπαφή χρήστη είναι πιο λογική για μια τηλεφωνική κλήση. Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, το παράθυρο κλήσεων σε εξέλιξη της εφαρμογής Your Phone περιλαμβάνει ενημερωμένα εικονίδια, γραμματοσειρές και αλλαγές διεπαφής χρήστη που θα την εναρμονίσουν με τη βελτιωμένη σχεδίαση των Windows 11.

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η πραγματοποίηση κλήσεων με την εφαρμογή Your Phone θα εξακολουθεί να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως πριν. Εάν παρατηρήσετε προβλήματα με την εφαρμογή Your Phone, μπορείτε πάντα να στείλετε τα σχόλια στη Microsoft μέσω του Feedback Hub στην περιοχή Εφαρμογές > Το τηλέφωνό σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα εφαρμογή Your Phone είναι διαθέσιμη μόνο για δοκιμαστές Windows Insider και δεν είναι ακόμη σαφές πότε αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν ζωντανές για όλους εκεί έξω.

Η Microsoft αφιερώνει το χρόνο της για να βεβαιωθεί ότι η εφαρμογή είναι σταθερή και πρόσφατα κυκλοφόρησε το ανανεωμένο Media Player και το Σημειωματάριο για περισσότερους χρήστες μετά από εκτεταμένες δοκιμές.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com