Η Microsoft κυκλοφορεί νέα αθροιστική ενημέρωση για υπολογιστές με Windows 11

Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB5009566 (OS Build 22000.434) για υπολογιστές με Windows 11. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει πολλά τρωτά σημεία ασφαλείας και ένα γνωστό ζήτημα που επηρεάζει τους επεξεργαστές μεθόδων εισαγωγής Ιαπωνικών (IME). Βρείτε το επίσημο αρχείο καταγραφής αλλαγών παρακάτω.

Αυτή η ενημέρωση ασφαλείας περιλαμβάνει βελτιώσεις ποιότητας. Οι βασικές αλλαγές περιλαμβάνουν:


Αντιμετωπίζει ένα γνωστό ζήτημα που επηρεάζει τους Επεξεργαστές Μεθόδου Εισαγωγής Ιαπωνικών (IME). Όταν χρησιμοποιείτε ένα ιαπωνικό IME για την εισαγωγή κειμένου, το κείμενο μπορεί να εμφανίζεται εκτός σειράς ή ο δρομέας του κειμένου μπορεί να μετακινηθεί απροσδόκητα σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν το σύνολο χαρακτήρων πολλών byte (MBCS). Αυτό το ζήτημα επηρεάζει τα Ιαπωνικά IME της Microsoft και τα ιαπωνικά IME τρίτων κατασκευαστών.

Αυτή η ενημέρωση συνοδεύεται επίσης με το ακόλουθο γνωστό ζήτημα.

Μετά την εγκατάσταση των Windows 11, ορισμένα προγράμματα επεξεργασίας εικόνων ενδέχεται να μην αποδίδουν σωστά τα χρώματα σε ορισμένες οθόνες υψηλού δυναμικού εύρους (HDR). Αυτό παρατηρείται συχνά με λευκά χρώματα, τα οποία θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε έντονο κίτρινο ή άλλα χρώματα.

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ορισμένα API Win32 απόδοσης χρωμάτων επιστρέφουν απροσδόκητες πληροφορίες ή σφάλματα υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν επηρεάζονται όλα τα προγράμματα διαχείρισης προφίλ χρώματος και οι επιλογές χρωματικού προφίλ που είναι διαθέσιμες στη σελίδα Ρυθμίσεις των Windows 11, συμπεριλαμβανομένου του Πίνακα Ελέγχου χρώματος της Microsoft, αναμένεται να λειτουργούν σωστά.


Η Microsoft θα παράσχει μια λύση για αυτό το γνωστό ζήτημα στα τέλη Ιανουαρίου.

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα