Η Microsoft κυκλοφορεί νέα αθροιστική ενημέρωση για υπολογιστές με Windows 11

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB5009566 (OS Build 22000.434) για υπολογιστές με Windows 11. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει πολλά τρωτά σημεία ασφαλείας και ένα γνωστό ζήτημα που επηρεάζει τους επεξεργαστές μεθόδων εισαγωγής Ιαπωνικών (IME). Βρείτε το επίσημο αρχείο καταγραφής αλλαγών παρακάτω.

Αυτή η ενημέρωση ασφαλείας περιλαμβάνει βελτιώσεις ποιότητας. Οι βασικές αλλαγές περιλαμβάνουν:

Αντιμετωπίζει ένα γνωστό ζήτημα που επηρεάζει τους Επεξεργαστές Μεθόδου Εισαγωγής Ιαπωνικών (IME). Όταν χρησιμοποιείτε ένα ιαπωνικό IME για την εισαγωγή κειμένου, το κείμενο μπορεί να εμφανίζεται εκτός σειράς ή ο δρομέας του κειμένου μπορεί να μετακινηθεί απροσδόκητα σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν το σύνολο χαρακτήρων πολλών byte (MBCS). Αυτό το ζήτημα επηρεάζει τα Ιαπωνικά IME της Microsoft και τα ιαπωνικά IME τρίτων κατασκευαστών.

Αυτή η ενημέρωση συνοδεύεται επίσης με το ακόλουθο γνωστό ζήτημα.

Μετά την εγκατάσταση των Windows 11, ορισμένα προγράμματα επεξεργασίας εικόνων ενδέχεται να μην αποδίδουν σωστά τα χρώματα σε ορισμένες οθόνες υψηλού δυναμικού εύρους (HDR). Αυτό παρατηρείται συχνά με λευκά χρώματα, τα οποία θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε έντονο κίτρινο ή άλλα χρώματα.

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ορισμένα API Win32 απόδοσης χρωμάτων επιστρέφουν απροσδόκητες πληροφορίες ή σφάλματα υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν επηρεάζονται όλα τα προγράμματα διαχείρισης προφίλ χρώματος και οι επιλογές χρωματικού προφίλ που είναι διαθέσιμες στη σελίδα Ρυθμίσεις των Windows 11, συμπεριλαμβανομένου του Πίνακα Ελέγχου χρώματος της Microsoft, αναμένεται να λειτουργούν σωστά.

Η Microsoft θα παράσχει μια λύση για αυτό το γνωστό ζήτημα στα τέλη Ιανουαρίου.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com