Η Samsung θα κυκλοφορήσει τον Exynos 2200 αργότερα αυτόν τον μήνα ή στις αρχές Φεβρουαρίου

Η Samsung είχε αρχικά προγραμματίσει να κυκλοφορήσει τον επεξεργαστή Exynos επόμενης γενιάς στις 11 Ιανουαρίου. Η εταιρεία όχι μόνο ακύρωσε τα σχέδιά της αλλά αφαίρεσε και το επίσημο tweet. Αυτό προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στα δίχτυα. Όχι τυχαία, πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι η Samsung έχει ακυρώσει τον Exynos 2200.

Ο Dohyun Kim αποκάλυψε ότι η σειρά Samsung Galaxy S22 θα έχει μόνο μία έκδοση σε επιλεγμένες περιοχές και αγορές που περιλαμβάνουν τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Όπως μαντεύετε, το μοντέλο για το οποίο μιλάει θα φέρει τον Snapdragon 8 Gen 1. Επιπλέον, ακόμη και στη Νότια Κορέα, το Galaxy S22 μπορεί να έχει μόνο μία έκδοση.


SAMSUNG EXYNOS 2200 ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ

Πριν από αυτό, ακούσαμε πάρα πολλά για τον επεξεργαστή Exynos 2200 που αναπτύχθηκε μόνο από την Samsung. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν έδειξαν ότι η CPU υιοθετεί σχεδιασμό 1+3+4 πυρήνων. Ο σούπερ πυρήνας έχει ταχύτητα ρολογιού 2,52 GHz, ο μεγάλος πυρήνας χρονίζει στα 2,50 GHz και η συχνότητα του μικρού πυρήνα είναι 1,73 GHz. Το τμήμα CPU του τσιπ θα χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική ARM v9. Το SoC θα ενσωματώσει επίσης την οθόνη πυρήνα αρχιτεκτονικής AMD RDNA 2. Η απόδοση γραφικών αναμένεται να είναι ίση με αυτή του τσιπ Apple A15, με 384 επεξεργαστές ροής και συχνότητα έως και 1,31 GHz.

Σύμφωνα με την BusinessKorea, η GPU του Exynos 2200 έχει αναπτυχθεί από την AMD και υιοθετεί την πιο πρόσφατη αρχιτεκτονική RDNA2. Προηγουμένως, η Samsung Electronics χρησιμοποιούσε την Arm’s Mali GPU με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ως στόχο σχεδιασμού για το τσιπ Exynos. Αλλά οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες επεσήμαναν ότι η απόδοσή του είναι καλύτερη από αυτή του Adreno της Qualcomm.


ΓΡΑΦΙΚΑ

Επιπλέον, η Samsung Electronics «Η νέα GPU αναμένεται να επιλύσει τα προβλήματα του Exynos 2100. Σκοπεύουμε να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητά μας φορτώνοντας GPU για παιχνίδια σε φορητές συσκευές».

Η Samsung Electronics σχεδιάζει να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα των AP της με το Exynos 2200. Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς Counterpoint, η Samsung Electronics κατέλαβε την πέμπτη θέση στην αγορά AP smartphone το τρίτο τρίμηνο του 2021 με μερίδιο αγοράς 5%, μειωμένο κατά 5% από 10 % την ίδια περίοδο το 2020.

Όσον αφορά την αναβολή της κυκλοφορίας, η εταιρεία είπε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Exynos 2200 στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου πριν το Galaxy S22 βγει στην αγορά, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με την παραγωγή και τις επιδόσεις του. Επιπλέον, αυτό το τσιπ στοχεύει στο gaming. Επομένως, εάν υπάρχει πρόβλημα απαγωγής θερμότητας παρόμοιο με το Snapdragon 8 Gen 1, δεν μπορεί να χειριστεί αυτήν την εργασία. Επομένως, ίσως είναι καλύτερο να καθυστερήσει τον χρόνο κυκλοφορίας, αλλά να έρθει με ένα τελικό προϊόν.

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα