Νέα οθόνη και ποντίκι από την AOC AGON

Μοίρασε την γνώση...

Μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο – η AGON by AOC – ανακοινώνει με περηφάνια την AGON PRO AG274QGM, μια mini LED οθόνη κορυφαίας ταχύτητας. Η 68,6 εκ (27″) AG274QGM διαθέτει IPS Panel με ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels), εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης 300 Hz, υποστήριξη NVIDIA G-SYNC ULTIMATE και NVIDIA Reflex Analyzer. Για να συμπληρώσει αυτήν την εντυπωσιακή οθόνη, η AGON by AOC ανακοινώνει ότι το gaming ποντίκι AOC GAMING GM510 τώρα υποστηρίζει και το NVIDIA Reflex, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με την AG274QGM για να δώσει στους gamers ακριβή στοιχεία σχετικά με την καθυστέρηση του συστήματός τους. Οι gamers μπορούν πλέον να συμμετέχουν σε ανταγωνιστικούς αγώνες γνωρίζοντας ότι ο λανθάνων χρόνος τους είναι όσο χαμηλότερος μπορεί, χωρίς να εμποδίζονται από τον εξοπλισμό τους τα γρήγορα αντανακλαστικά τους.

banner

AGON PRO AG274QGM

Gaming στα άκρα

Google news

Στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των παιχνιδιών με γρήγορο ρυθμό, όπου η νίκη μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, το ρίσκο είναι υψηλό και ένας μόνο λάθος υπολογισμός, ή ακόμη και μια μικρή καθυστέρηση εισόδου μπορεί να σημαίνει πρόωρη απώλεια. Τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν το Reflex API της NVIDIA μειώνουν τον λανθάνοντα χρόνο εισόδου συγχρονίζοντας δυναμικά το Geforce της GPU με την CPU, ώστε οι παίκτες να αποκτούν στόχους πιο άμεσα, να αντιδρούν πιο γρήγορα και να στοχεύουν με ακρίβεια. Επιπλέον, η σουίτα Reflex Analyzer της NVIDIA μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με τις οθόνες και τις συσκευές εισόδου που υποστηρίζονται από το NVIDIA Reflex, επιτρέποντας στους χρήστες να δουν ακριβώς ποιος είναι ο συνολικός λανθάνοντας χρόνος του συστήματος και να μεταβούν σε παιχνίδια γνωρίζοντας ότι ο υπολογιστής τους λειτουργεί με τη χαμηλότερη δυνατή καθυστέρηση.

Blackshark WW Hekka

Ανεβάζοντας τον πήχη

Η οθόνη AGON PRO AG274QGM είναι σχεδιασμένη ακριβώς για αυτό το ανταγωνιστικό και εξειδικευμένο κοινό, όπου μετράνε ακόμη και τα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αυτή η φιλόδοξη gaming οθόνη προσφέρει εξαιρετικό ρυθμό ανανέωσης 300 Hz και χρόνο απόκρισης μόλις 1 ms GtG. Η AG274QGM διαθέτει ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels), ένα ιδιαίτερα ελκυστικό στοιχείο σήμερα, όσον αφορά την επίτευξη υψηλών ρυθμών καρέ και ταυτόχρονα υψηλής οπτικής πιστότητας.


Το IPS panel ευρείας γκάμας της AG274QGM εξασφαλίζει ευρείες γωνίες θέασης και μεγάλη ακρίβεια χρωμάτων, που υποστηρίζεται με μια παντεταρισμένη βαθμονόμηση χρωμάτων από την NVIDIA. Ο οπίσθιος φωτισμός mini LED της οθόνης αποτελείται από 576 ρυθμιζόμενες ζώνες, επιτρέποντας στην οθόνη να πετύχει την πιστοποίηση VESA DisplayHDR 1000 για εντυπωσιακά φωτεινά γραφικά και βαθύ μαύρο, προσφέροντας μια πραγματικά καθηλωτική οπτική εμπειρία. Σε συνδυασμό με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης των 300 Hz, αυτό καθιστά την AG274QGM μια mini LED οθόνη κορυφαίας ταχύτητας. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο συνοδεύεται από την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC ULTIMATE, για να παρέχει στους χρήστες τα πλεονεκτήματα ενός μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης για την εξάλειψη του τραυλίσματος και του σκισίματος. Επίσης, μειώνει την καθυστέρηση εισόδου ακόμα και όταν είναι ενεργοποιημένες οι λειτουργίες υψηλής πιστότητας, όπως το ρεαλιστικό HDR. Η ενσωματωμένη μονάδα G-SYNC προσφέρει μεταβλητή ταχύτητα overdrive, όπου η απόκριση των pixels βελτιστοποιείται για αλλαγές στο ρυθμό ανανέωσης. Η AG274QGM δίνει τη δυνατότητα στους gamers να απολαμβάνουν μια πραγματικά ghosting-free εμπειρία με ρυθμούς καρέ λιγότερους και από τους ιδανικούς.

Η οθόνη AG274QGM περιλαμβάνει επιπλέον το NVIDIA Reflex Analyzer. Αυτό το module ανιχνεύει τα κλικς που προέρχονται από ένα gaming ποντίκι και μετρά το χρόνο αλλαγής των εικονοστοιχείων που προκύπτουν στην οθόνη (π.χ. ένα φλας στο στόμιο ενός όπλου). Για μεγαλύτερη ευελιξία στην καθημερινή χρήση, η AG274QGM διαθέτει τέσσερις θύρες USB 3.2, δίνοντας στους χρήστες άμεση συνδεσιμότητα για τα περιφερειακά τους, όπως πληκτρολόγιο, ή ποντίκι. Η πράσινη θύρα USB μεταξύ των συνδέσεών της προορίζεται για ενσωμάτωση με το NVIDIA Reflex Analyzer.

H AGON by AOC επισημαίνει ένα ακόμη gaming ποντίκι που υποστηρίζει τη λειτουργία NVIDIA Reflex. Μετά την κυκλοφορία του αμφιδέξιου ποντικιού gaming GM500 το 2021, η AGON by AOC παρουσιάζει τώρα το νέο ποντίκι AOC GAMING GM510 NVIDIA Reflex. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό, δεξιόχειρο ποντίκι με ένα ασυνήθιστο μοτίβο κηρήθρας και μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Το μοναδικό του σχήμα και η δομή κάνει το ποντίκι όσο πιο ελαφρύ γίνεται (58 γρ), ενώ τα μειωμένα σημεία επαφής και ο ελαφρύς σχεδιασμός του, το καθιστούν πολύ πιο άνετο στο χειρισμό. Εξοπλισμένο με έναν υψηλής ποιότητας αισθητήρα Pixart PMW3389 και ανθεκτικούς διακόπτες Kailh με 80 εκατομμύρια κλικ, το AOC GM510 προσφέρει αληθινά 16000 DPI, επιτάχυνση 50 g και ακρίβεια παρακολούθησης 400 ίντσες ανά δευτερόλεπτο. Όλα τα παραπάνω προσόντα σε συνδυασμό, το καθιστούν ένα κατάλληλο εργαλείο υψηλής ακρίβειας για ανταγωνιστικούς παίκτες.

Δεδομένου ότι και τα δύο αυτά προϊόντα υποστηρίζουν το NVIDIA Reflex, το ποντίκι GM510 μπορεί να συνδεθεί στην ειδική θύρα Reflex USB της AG274QGM, δίνοντας στους παίκτες άμεση, ακριβή ανατροφοδότηση σχετικά με την καθυστέρηση του συστήματός τους. Στον αγωνιστικό κόσμο του gaming, όπου οι χρόνοι αντίδρασης και η χαμηλή καθυστέρηση είναι υψίστης σημασίας, η AG274QGM και το GM510 θα είναι οι καλύτεροι σύντροφοι του gamer. Με τον παραπάνω εξοπλισμό, οι gamers μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα λανθάνοντος χρόνου του συστήματος και να βελτιώσουν την απόδοση των συστημάτων τους σε άμεση ανάδραση. Τα παιχνίδια γρήγορου ρυθμού και υψηλών οκτανίων στην ανταγωνιστική σκηνή δεν ήταν ποτέ πιο συναρπαστικά!

Η διαθεσιμότητα και η προτεινόμενη τιμή λιανικής της AGON PRO AG274QGM δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Το ποντίκι AOC GAMING GM510 είναι ήδη διαθέσιμο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής στα €39,90.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram