Πατέντα: Το Tesla με το V8 μοτέρ 6,2 λίτρων

Μοίρασε την γνώση...

Τοποθέτησε V8 μοτέρ σε Tesla Model S

banner

Με κανένα άλλο Tesla δεν μοιάζει το Model S ενός γνωστού Youtuber, αφού αντί για μπαταρίες και ηλεκτροκινητήρα, κινείται χάρη σε έναν V8 κινητήρα.

Διαφήμιση

To ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο αχρηστεύτηκε λόγω πλημμύρας

Google news

Το Model S βγήκε από το εργοστάσιο σε έκδοση P85D εξοπλισμένο με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ωστόσο το αυτοκίνητο ουσιαστικά αχρηστεύτηκε όταν υπέστη σημαντικές ζημιές σε πλημμύρα. Ο Youtuber ασχολείται συχνά με την επισκευή αυτοκινήτων της Tesla και αμέσως σκέφτηκε πως το αυτοκίνητο αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει την τέλεια βάση για να φτιάξει ένα σπορ σεντάν με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Έτσι, αποφάσισε να τοποθετήσει έναν V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,2 λίτρων από μια Chevrolet Camaro.

Dresslily WW banner

Το V8 μοτέρ αποδίδει 444 άλογα, το βάρος του αυτοκινήτου μειώθηκε 635 κιλά

Όταν η μετατροπή ολοκληρώθηκε, το αυτοκίνητο επισκέφτηκε έναν βελτιωτή που βρισκόταν κοντά και ανέβηκε στο δυναμόμετρο, όπου αποδείχθηκε πως η ιπποδύναμή του έφτανε τα 444 άλογα. Το Model S μάλιστα έχει καλύτερη αναλογία ίππου ανά κιλό, αφού λόγω της απουσίας των μπαταριών είναι πλέον 635 κιλά ελαφρύτερο σε σχέση με πριν, ενώ φυσικά, έχει πολύ καλύτερο ήχο λόγω του συστήματος εξάτμισης με το οποίο εξοπλίζεται.


Ο εφιάλτης του Elon Musk!

– To ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο αχρηστεύτηκε λόγω πλημμύρας
– Το V8 μοτέρ που το αντικατέστησε αποδίδει 444 άλογα
– Το βάρος του αυτοκινήτου μειώθηκε 635 κιλά λόγω της απουσίας μπαταριών
Θα σκεφτόσουν, όταν και εάν επικρατήσει η ηλεκτροκίνηση, να βάλεις θερμικό μοτέρ μέσα στο ηλεκτρικό σου;


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram