Public: Εξαγόρασε το 50% της iRepair και ξεκινάει μια νέα εποχή

Μοίρασε την γνώση...

Το Public Group ανακοινώνει τη στρατηγική του συνεργασία με την iRepair, την καθώς αποκτά το 50% της κορυφαίας εταιρείας επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα. O Chris Humbert, ιδρυτής και βασικός μέτοχος της iRepair, ως CEO και μέτοχος πλειοψηφίας θα ηγηθεί της ανάπτυξης του νέου σχήματος.

banner

Στόχος είναι, στα επόμενα χρόνια, η πρωτοποριακή αυτή συνέργεια να φέρει στα καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο την πιο ολοκληρωμένη και γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών στο κομμάτι του service.

Διαφήμιση

Public: Εξαγόρασε το 50% της iRepair –  Νέα καταστήματα και τα σχέδια της επόμενης μέρας

Επέκταση

Google news

Η υλοποίηση της συνεργασίας του Public Group και της iRepair ξεκινά με 4 σημεία service iRepair να έχουν δημιουργηθεί εντός των καταστημάτων Public στο The Mall Athens, στη Γλυφάδα, στο Σύνταγμα και στον Πειραιά. Επιπλέον σημεία service iRepair σε Ελλάδα και Κύπρο θα δημιουργηθούν το 2022 και το 2023, με την υποστήριξη μιας εκτενούς ομάδας after sales support που θα δραστηριοποιείται σε 100+ φυσικά σημεία και θα απασχολεί 350 εξειδικευμένους τεχνικούς έως το τέλος του 2024.

Blackshark WW Redmagic WW

Οι επισκέπτες των σημείων service iRepair εντός των καταστημάτων Public θα έχουν πλέον πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας που καλύπτουν smartphone, tablet, laptop και desktop συσκευές, συμπληρώνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει το Public, με δημοφιλείς για τους καταναλωτές επισκευές, όπως είναι των οθονών και μπαταριών, μεταξύ άλλων.

Πλεονεκτήματα


Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι η ευκολία για τον πελάτη, η άμεση επισκευή, και η υψηλή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, χάρη στην εξειδικευμένη ομάδα της iRepair. Για παράδειγμα, οι πελάτες του καταστήματος Public στο Σύνταγμα θα μπορούν να αφήσουν το κινητό τους για άμεση αλλαγή οθόνης ή μπαταρίας ώστε να επισκευαστεί όσο αυτοί κάνουν μια βόλτα στο κατάστημα ή απολαμβάνουν έναν καφέ στο Public Café.

Επίσης, καθώς οι τεχνικοί της iRepair είναι από τους λίγους στην Ελλάδα και την Κύπρο που διαθέτουν πιστοποίηση από την Apple ώστε να αναλαμβάνουν την επισκευή iPhone, iPad, iMac και MacBook με αυθεντικά ανταλλακτικά, η συνεργασία επεκτείνει και την πρόσβαση των πελατών στην εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής. Σταδιακά θα ενταχθούν στα σημεία service iRepair στα καταστήματα Public και άλλες πρωτοπόρες για την αγορά υπηρεσίες.

Δηλώσεις

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο Ρόμπυ Μπουρλάς, CEO του Public Group, αναφέρει: «Η επένδυση στην iRepair επιβεβαιώνει την δέσμευσή μας να αναπτύσσουμε ισχυρές συνεργασίες με μοναδικά οφέλη για τους πελάτες μας. Φέρνουμε πλέον στα Public τις ποιοτικές υπηρεσίες της iRepair – με άμεση επισκευή συσκευών – γιατί θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη aftersales υποστήριξη. Με τον Chris μοιραζόμαστε την ίδια αρχή, να παρέχουμε στους πελάτες μας πρωτοποριακές υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας που χτίζουν διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης».

Από την πλευρά του, ο Chris Humbert, ιδρυτής και CEO της iRepair σχολίασε: «H iRepair έχει αποδείξει ότι είναι η πιο αποτελεσματική στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα κι έχει επάξια κατακτήσει τον τίτλο της ως πρωτοπόρου όχι μόνο στις επισκευές αλλά και στην εξυπηρέτηση πελατών. Έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες της αγοράς και να εξελίσσουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο. Η συνεργασία της iRepair με το Public Group, ηγέτη στο λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών, συνεισφέρει στη διαμόρφωση ενός απόλυτα λειτουργικού και καινοτόμου μοντέλου εμπειρίας service. Αυτή η συνεργασία είναι για μένα ξεκάθαρα η σηματοδότηση μιας νέας εποχής, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια φιλοσοφία να θέτουμε ως βασική προτεραιότητα την άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη».


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram