Στο κόκκινο τα έσοδα της United Group με Nova και Wind

Μοίρασε την γνώση...

Έσοδα 337,5 – 341,5 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με τα 276,6 εκατ. ευρώ για το δίμηνο που έληξε στις 30 Νοεμβρίου 2021, καταγράφει η United Group –συνυπολογίζοντας και την Crystal Almond Intermediary Holdings, μαζί με τη θυγατρική της Wind Holdings– σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Η αύξηση οφείλεται κυρίως στην εξαγορά του Nova Broadcasting Group στη Βουλγαρία και της Forthnet (Nova) στην Ελλάδα, που δεν συμπεριλήφθηκαν στο ποσό του 2020. Η United Group εκτιμά ότι το EBITDA για το δίμηνο που έληξε στις 30 Νοεμβρίου 2021 (εξαιρουμένων τυχόν προσαρμογών) θα είναι μεταξύ 128 – 132 εκατ. ευρώ, έναντι 109,2 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο του 2020.

Η United Group, με βάση τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από τους μη ελεγμένους λογαριασμούς διαχείρισης της Wind Hellas για τη δίμηνη περίοδο που έληξε στις 30 Νοεμβρίου 2021, προσθέτει και άλλες διαθέσιμες επί του παρόντος πληροφορίες. Η Wind Hellas εκτιμά ότι τα έσοδα από τις υπηρεσίες της για το δίμηνο που έληξε στις 30 Νοεμβρίου 2021 θα είναι μεταξύ 89 – 90 εκατ. ευρώ, έναντι 84,6 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2020.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com