Τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro πήραν πιστοποίηση για την παγκόσμια κυκλοφορία

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi παρουσίασε τα Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12X στις 28 Δεκεμβρίου για τους Κινέζους. Η εταιρεία αναμένεται να φέρει τα τηλέφωνα στην παγκόσμια αγορά και αυτό φαίνεται να πλησιάζει, καθώς τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro έχουν πλέον εντοπιστεί να κάνουν τη ρουτίνα πιστοποίησης εκτός Κίνας. Εγώ πάντως όπως σας έχω ήδη πει, χτύπησα το Xiaomi 12 Pro και έρχεται….!

banner

Τόσο το Xiaomi 12 όσο και το Xiaomi 12 Pro έχουν πλέον πιστοποιηθεί από το SDPPI — τη Γενική Διεύθυνση Πόρων και Εξοπλισμού της Ινδονησίας για ταχυδρομεία και τεχνολογία πληροφοριών. Τα δύο τηλέφωνα αναφέρθηκαν με τους αριθμούς μοντέλου “2201123G” και “2201122G” για τα μοντέλα vanilla και Pro αντίστοιχα.

Διαφήμιση

Αυτό σημαίνει ότι η Xiaomi θα μπορούσε να φέρει το ζεύγος Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro στην παγκόσμια αγορά, αφού κράτησε το Mi 11 Pro ως αποκλειστικό για την Κίνα πέρυσι. Είναι άγνωστο, ωστόσο, εάν το Xiaomi 12X θα κάνει το ταξίδι επίσης, καθώς αυτή η λίστα δεν κάνει αναφορές στο τηλέφωνο που τροφοδοτείται με Snapdragon 870. Θα σας κρατάμε ενήμερους για αυτό.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Dresslily WW Atlas VPN


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram