Το Backpack Που Σε Κάνει… “Batman”… Και Χωράει… Τα Πάντα!!! (Βίντεο)

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα έχουμε άλλο ένα προϊόν που προορίζεται για προσωπική μου χρίση όπως εξάλλου το πάνω από 80% των προϊόντων που βλέπουμε στο κανάλι…
Έχουμε ένα Backpack από την Mark Ryden που είναι μια πολύ γνωστή για την ποιότητα της και πραγματικά είναι καλύτερο αλλά και μεγαλύτερο των προσδοκιών μου.
Η δε, επιλογή που έχεις να την πάρεις με ενσωματωμένο αδιάβροχο είναι “όλα τα λεφτά” και ίσως να σε σώσει πραγματικά από πολύ δύσκολες καταστάσεις…

banner

Για όποιον θέλει να το τσεκάρει….
Mark Ryden 17 inch Laptop Backpack Raincoat Male Bag USB Recharging Multi-layer Anti-thief Travel Backpack MR9299 – raincoat σε τιμή;;; 52,40€ από την Τσέχικη αποθήκη του Βanggood με κουπόνι BGCZLB43 και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας
Link: https://bit.ly/321zHUi

Κι εάν τελειώσουν από Ευρώπη ( γιατί δεν έχει πολλές Στοκ) υπάρχει και κουπόνι από αποθήκη της Κίνας εδώ: BGCNLB43 (Βγαίνει λίγο πιο ακριβά)

Google news

Βρες στο TikTok και στο Instagram όλα τα HOT νέα προϊόντα που θα δούμε σε Review στο κανάλι στο YouTube…
@unpackman.review

Atlas VPN Banggood WW


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram